Az Oceania Cruises két új Allura osztályú hajót épít

Az Oceania Cruises két új Allura osztályú hajót épít

Az Oceania Cruises bejelentette, hogy két új hajót kíván építeni majdnem egy évtized után. A Fincantieri Hajógyár (Olaszország, Trieszt) 2022-ben és 2025-ben kívánja befejezni az 1200 férőhelyes utasszállító hajóit Allura osztályban. A Riviera volt eddig a legújabb hajójuk, amely 2012-ben szállt vízre.

A legújabb hírek szerint az Oceania Allure osztálya megtartja ugyanazokat a népszerű design elemeket, értékeket és vendégközpontú gondolkodást, mint a korábbi díjnyertes Marina és Riviera hajóinál, illetve magasabb szintre kívánják emelni a vendégek kényelmét, hogy luxuskörülmények között élvezhessék az utazást.

A 67 000 tonnás Allura-osztályú hajók valamivel nagyobbak, mint a 66 000 tonnás O osztály, de 50-nel kevesebb utas szállítására alkalmasak. A hajók összesen körülbelül 575 millió euróba kerülnek.

“Ez az új hajóosztály az Oceania Cruises élményét mutatja be minden vendégünk számára – otthonos, intim, a legtágasabb kabinok, csodálatos lakosztályok és természetesen a legkiválóbb konyha a tengeren ”- mondta Bob Binder, az Oceania Cruises elnök-vezérigazgatója.

„Örömmel bővítjük az Oceania Cruises flottát az új Allura-osztályú hajóinkkal, hogy kielégítsük a kulináris és desztináció központú hajókirándulások iránti igényt a világ minden tájáról. ”mondta Frank Del Rio, a Norwegian Cruise Line anyavállalat elnök-vezérigazgatója.

A társaság vendéglátási és kulináris hírnevét emelve, elnyerte a 2018-as Cruise Critic Editors’ Pick for Best Dining díjat.

Óceánia R-osztályú hajói – Insignia és Sirena – a 100 millió dolláros Oceania NEXT programjának részeként jelentős felújításon fognak keresztül menni. A Riviera és a Marina szintén felújításra kerül 2019 áprilisában és 2020 májusában.

Forrás: https://www.cruisecritic.co.uk/news/3646/
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen