Oceania, világ körüli út - hajosutak.com

Az Oceania Cruises lerántja a leplet a 2021-ben induló 180 napos világkörüli útjáról

Az Oceania Hajótársaság nemrégiben felújított hajója, az Insignia 2021-ben világkörüli utat fog megtenni, amely során 100 kikötőben, 44 országban, 125 UNESCO Világörökségi helyszín megtekintésével fog haladni, 180 napon keresztül.

A hajó 2021. január 9-én fogja elhagyni Miami-t, és 2021. július 9-én tér vissza 39 000 tengeri mérföld megtétele után New Yorkba. Szintén elérhető egy másik, 164 napos út is, amely Los Angelesből indul 2021. január 25-én, és New Yorkba érkezik júliusban.

Az Oceania világ körüli útjának útvonala - hajosutak.com

A körutazás 3 napos megállót fog tartalmazni Mianmarban és Törökországban, illetve egy vagy két éjszakás tartózkodást olyan helyeken, mint Bora Bora, Cairns, Hong Kong, Saigon, Bangkok, Szingapúr, Mumbai, Dubai, Luxor, Jeruzsálem, Velence, Lisszabon, Sevilla és Bordeaux.

A fedélzeti előadásokon kívül, a szárazföldön is magas színvonalú események kerülnek megrendezésre. Öt esemény lesz megszervezve: Hilo, Hawaii (autentikus előadások az Umauma Falls Természeti Központban), Brisbane, Ausztrália („Vörös Homok vacsoraélmény”), Isztambul, Törökország (este a Binbirdirek Cistern-ben), Dublin, Írország (Riverdance előadás a Mansionházban); és Livorno, Olaszország (Alpemare Beach Resort, amely világhírű olasz énekes és dalszerző Andrea Bocelli és családja tulajdonában van). Az Alpemare Beach Resort megállója Bocelli Andrea fia, Matteo exkluzív előadását tartalmazza.

Az utasok további szárazföldi kirándulást is igénybe vehetnek, egy és három éjszakára. A desztinációk között szerepel Nepál, Angkor Wat, a Taj Mahal és a Luxor és a piramisok.

Bob Binder, az Oceania Cruises elnöke és vezérigazgatója, Rudyard Kipling 1873-as regényét idézte A 80 nap alatt a föld körül-t, amely kihívások elé állítja az utazókat.

“Ez a világkörüli utazás különösen izgalmas hat kontinenssel, három óceánnal és 44 országgal” – mondta. “Ez egy olyan útvonal, melynek célja, hogy mindannyiunk számára vonzóvá tegye a Kiplinget, és mindenki személyesen élje meg a fedélzet által kínált luxust és látogassa meg a világ legvonzóbb úti céljait.”

Az Óceánia 2020-as világkörüli útja az első, amely 180 napot ölel fel; négy kontinensen 95 kikötőbe látogat, és 17 éjszakát foglal magában a fedélzeten.

A 2021-es világkörüli utak árai személyenként ablakos kabin 40.879 eur/fő illetékkel együtt indulnak, a repülőjegy nélkül, kétágyas kabinokban. Az olyan csomagok, amelyek tartalmazzák a repülőjegyet, az előre fizetett díjakat, az internetet és a más szolgáltatásokat, szintén foglalhatóak.

Az utazás során az OLife akció keretein belül lehetőség van választani a következők közül:

 • 70 parti kirándulás/ kabin
 • Italcsomag / kabin
 • 7000 USD fedélzeti költőpénz / kabin

Az csomagokkal és az akciókkal kapcsolatban érdeklődjön irodánkban!

Kérjen ajánlatot a 2021-ben induló 180 napos Oceania világ körüli útra!
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen