Oceania Sirena - hajosutak.com

Az Oceania Sirena tengerjáró felújítása

Az Oceania hajótársaság legújabb hajója sem marad ki a flottamodernizációs programból, melynek eredeti célja a régebbi, illetve kisebb utaskapacitással rendelkező hajók felújítása volt.

A 2016 áprilisában útnak indított Oceania Sirena kabinjait és lakosztályait teljesen újratervezték, a közösségi tereket megújították, valamint új műalkotásokkal varázsolták még különlegesebbé.

A fedélzeten található 342 kabin és lakosztály új dekorációkat, bejárati ajtókat és hatalmas tükröket kapott. A technológiai fejlesztések segítségével pedig még modernebbé váltak, hiszen most már 100 voltos aljzatok találhatóak az ágyak mindkét oldalán.

Emellett a közösségi tereket is átalakították. Kiegészítették a kristálycsillárokat, valamint a spa részleg új fali gyertyatartókkal büszkélkedhet.

„Az újraálmodott Oceania Sirena fejezi ki talán legjobban a csapatunk Kaizen kultúráját, ami az állandó változás megvalósítására összpontosít, mely által a vendégélmény folyamatosan növekedik.” – mondta Bob Binder, a hajótársaság elnök-vezérigazgatója.

Az utasok számos új műalkotással is találkozhatnak majd a hajó fedélzetén. Többek között a hajótársaság vezető séfjének – Jaques Pepin – különleges festményével, melyet kifejezetten az Oceania Sirena számára festett, s a Bar Istas kávézóban találhatják meg.

Pepin így nyilatkozott: „Nem tudom, hogy a festményem segített-e a konyhámnak, vagy hogy a főzésem segített-e a festményemnek. Annyit tudok biztosan, hogy a főzés és festés harmóniában él bennem. Mindkettő másképp fejezi ki a lényemet, s nagy szerepet játszik az életemben.”

Egy több millió dolláros kezdeményezés részeként fél év alatt hat hajót újít fel a hajótársaság vállalata. Ezek közül a harmadik tengerjáró az Oceania Sirena. Az Oceania Regatta megújulása 2019 szeptemberében kezdődik, míg az Oceania Nautica-ra 2020 júniusában kerül sor.

Forrás: https://www.cruisecritic.co.uk/news/4183/
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen