Odyssey of the Seas - Royal Caribbean - hajosutak.com

Az Odyssey of the Seas július 31-én indul első útjára

A Royal Caribbean hajótársaság új hajója, az Odyssey of the Seas első útjára készül július 31-én. Egy két napos próbautazásra már kihajózott Fort Lauderdale kikötőjéből, felkészülve július végi első útjára.

A 4198 vendég befogadására képes hajó kényelmét egyenlőre még egy utas sem élvezhette, a 8 éjszakás Karib-tengeri utazás résztvevői lesznek az elsők, akik kipróbálhatják a hajó adta lehetőségeket és szolgáltatásokat.

A hajótársaság kijelentette, hogy erősen ajánlja a 12 évnél idősebb utasai számára a vakcinációt illetve, a hajó fedélzetén található számos attrakció közül néhányhoz csak az oltottak férhetnek majd hozzá.

A hajón többek között a legnagyobb SeaPlex virtuális valóságot biztosító felület is helyet kap majd kiegészülve az éjszaka is világító lézerharc pályával és az égig érő trambulinnal. A hajó újratervezett Karibi stílusú kétszintes fedélzetét nyitott medencékkel és más egyéb vízi szórakozási lehetőségekkel látták el. Ezek mellett helyet kap még egy Lime & Kókusz bár is élő zenével és Karibi hangulattal. A hajó lesz az első a saját osztályában, amin eredeti Teppanyaki étterem kap helyet a 14 másik étterem mellett.

Oltottak és nem oltottak egyaránt maszk nélkül tartózkodhatnak a hajó fedélzetén és a külső tereken, azonban a beltéri helységekben kötelező lesz a maszk használata azoknak, akik még nem rendelkeznek oltással. A SeaPlex élményközpont és a virtuális szórakozást nyújtó Adventure Zone, valamint a Teppanyaki étterem, a Casino Royal és a belső wellness terek sem állnak majd az oltatlanok rendelkezésére. További megkötés még, hogy az oltással már rendelkező vendégek a hajóút megállóhelyein szabadon fedezhetik fel az őket érdeklő nevezetességeket, az oltással nem rendelkezők viszont csak a hajótársaság fakultatív kirándulásival tehetik majd.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen