Az ÚJ MSC Meraviglia átadásán jártunk - MSC hajótársaság - hajosutak.com

Az ÚJ MSC Meraviglia Átadásán Jártunk

Az MSC Meraviglia (jelentése: “csoda”) a hajótársaság legújabb zászlóshajója, melyet június első hétvégéjén adtak át. Az MSC Meraviglia képviseli most az MSC társaságnál csúcstechnológiát, a tenger szeretetét, mindezt az elegancia, a design és a kényelem alkalmazása mellett. Ez a hajó elkápráztatja a vele hajózókat!

Mi is ott voltunk az átadó ünnepségen, bejártuk a hajót, megnéztük a kabinokat, kipróbáltuk a szórakozási lehetőségeket.

A hajó

A kikötőből fotózva bele sem fért egy képbe ez a hatalmas, 315 méter hosszú hajó!

Technikai adatok:

Össztömege: 167.600 tonnaHossza: 315,3 m

Merülése: 8,5 m

Maximális sebessége: 22,7 csomóUtasok maximális száma: 4.500 fő

Kabinok száma: 2.250 db

Belső terek

A hatalmas, 480 m2-es LED-fal a hajó egyik különlegessége, mely a belső sétány mennyezetét borítja. Ezen különböző effekteket alkalmaznak, melyek naptól, napszaktól függően változnak. A pompázatos Swarovski lépcső pedig a hajó csarnokában csillogva felülmúlhatatlanul elegáns teret biztosít.

Az MSC Cruises videója az átadó ünnepségről

További képek a ceremóniáról

További képek az éttermekről, kabinokról, közös terekről és szórakozási lehetőségekről HAMAROSAN!ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen