Az ultra-luxus tengerjáró hajók új márkája - hajosutak.com

Az ultra-luxus tengerjáró hajók új márkája

2018 végén az MSC megállapodást írt alá a Fincantieri-vel, amely egy teljesen új, kétmilliárd eurós luxusosztály építéséről szól. Az elmúlt időszakban a vállalat bemutatott néhány új részletet, amelyet következőkben röviden ismertetni fogunk

Új márka

A tervezett négy új hajó nem lesz része az MSC Cruises márkának. Az MSC Bellissima Southamptonban való névadó ünnepségének alkalmával Pierfrancesco Vago, az MSC ügyvezető elnöke a Seatrade Cruise News-nak elmondta, hogy a projekt egy új vezetői csapat irányítása alatt fog bekövetkezni. Az új márkanév és a logó még egyeztetés alatt állnak.

A hajók

A hajóosztály rendkívül innovatív designnal fog előállni és a Marghera Fincantieri hajógyárban, Velence közelében tervezik megépíteni. A hajók nagy kapacitással fognak rendelkezni és körübelül 64000 tonnát fognak nyomni, valamint 481 lakosztályt verandával és 24 órás komornyik szolgáltatást fognak kínálni.

Az ultra-luxus tengerjáró hajók új márkája - hajosutak.com

Az első hajó 2023-ban fog első útjára elindulni, majd évente egy hajó a következő három évben fog kifutni a kikötőből. A Design a De Jorio International, az olasz stúdió fogja kivitelezni, aki eddig az összes új MSC hajót tervezte, együttműködve más jelentős tervezőkkel. A hajók szuperyacht koncepcióra épülnek, és összesen kevesebb, mint 1,5% lesz az utas-személyzet arány a fedélzeten.

Útvonalak és kikötők

Ezek a hajók egyedülálló útvonalakat fognak kínálni méretüknek köszönhetően. Minden körutazás mindig más útvonalon fog haladni a világon. MediTelegraph szerint a Liguria régió elnöke, Giovanni Toti és az MSC Group ügyvezető elnöke, Gianluigi Aponte találkozójukon újabb ultra-luxus hajóterminálok építkezéséről tárgyaltak, amelyeknek helyszíne lehet Ponte Parodi Genovában.

Forrás:

https://mscfans.blog/2019/03/04/a-new-brand-for-the-ultra-luxury-cruise-ships/
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen