Balkonos Kabin 5 Előnye – hajosutak.com

Balkonos Kabin 5 Előnye – Ezért Válasszon Balkonos Kabint

Balkonos Kabin 5 Előnye

  I.: Jobb kilátás
Egy hajóút a hajózásról és a látnivalókról szól. A legkényelmesebb módja annak, hogy ezeket élvezze, ha egyből a saját kabinjából teheti meg. A legtöbb erkélyes kabin a padlótól a mennyezetig érő átlátszó ajtókkal rendelkezik, amelyek sokkal jobb kilátást biztosítanak, mint egy ablakos kabin.

  II: Óceán friss illata
Az ablakos kabinból csak a látványt élvezheted, azonban a friss óceáni levegőt és az érzést, amikor a tengeri szellő megérinti a bőröd, csak a balkonról tudod átélni. Ha túl erős a szél a balkonon, hagyd nyitva a kabin ajtaját, hogy a szobában érezhesd a jó levegőt. Ez utóbbi esetben azonban állítsd be megfelelően a termosztátot, mert minden kabinban klíma üzemel! Figyeljünk oda a környezetvédelemre, feleslegesen ne használjuk az energiákat!

  III: Még privátabb
A napozást, napsütést a felső fedélzeten is élvezheted a medencék melletti napágyakon, azonban ez a hely alkalmanként túlzsúfoltnak tűnhet, s csendesebb környezetre vágysz. Ekkor csak a balkonos kabin az, amely ezt az atmoszférát nyújthatja: privát „napozó helyed” van, fel tudod tenni a lábad, senki nem zavar meg.

  IV.: Könnyebb felébredni
A belső kabinokhoz képest könnyebb felébredni, hiszen a természetes fényre kelsz fel, nincs szükség ébresztőórára. A fényeken keresztül érzékelni tudod a valós időt, amelyet egy belső kabinban nem, hiszen akár nappal, akár éjjel van, mindig lámpafénynél vagy, s még ablak sincs, amelyen keresztül megfigyelhetnéd a nap járását.

  V.: Az óceáni élet megfigyelése
Utasaink tapasztalata, hogy delfinek úszkálnak a hajó körül, amíg az egyik kikötőből a másikba tartanak. Felejthetetlen élmény, mikor a delfinek a hajó mellett ugrálnak! Ezt a látványt akkor élvezheti igazán, ha balkonos kabinjából teszi, hiszen így nem kell tülekedni a többi utassal, hogy Ön is láthasson valamit. Egyszerűen a korlátnak támaszkodva csodálhatja a vízi állatokat.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen