Bejlentették az MSC Grandiosa keresztelőjének házigazdáját - hajosutak.com

Bejelentették az MSC Grandiosa
keresztelőjének házigazdáját

Az MSC Grandiosa 2019. november 9-i keresztelőjének házigazdája nem más lesz, mint Michelle Hunziker tv-s személyiség. Az esemény a hamburgi kikötőben lesz megrendezve, ahol a hajót egy ünnepélyes szertartás keretein belül hivatalosan is megkeresztelik.

A televíziós műsorvezetőként, modellként, színésznőként és énekesként ismert Hunziker 2018-ban Genovában is házigazdaként szerepelt az MSC Seaview keresztelőjén. Michelle Hunziker Svájcban született, Olaszországban nőtt fel és öt nyelven beszél, így személyével tökéletesen bemutatja az MSC értékeit, s mind az, amit a hajótársaság képvisel: a nemzetköziséget, a mediterrán életérzést, illetve az életörömöt a családias hangulatot.

Michelle Hunziker megjegyezte:Örülök, hogy részese lehetek a hamburgi MSC Grandiosa keresztelő ünnepségének. Mióta az MSC Seaview keresztelőjén részt vettem, úgy érzem, hogy az MSC család része vagyok. Különösen örülök, hogy a keresztelő Németországban lesz. Itt nagyszerű emberekkel találkoztam, és számos szakmai sikert is megünnepeltem már. Számomra Németország egy darabka otthont jelent, és Hamburg pedig egy csodálatos tengeri örökséggel megáldott hely, így megtiszteltetés lesz részt venni az eseményen. Várom, hogy felfedezzem mindazt, amit ez az új és lenyűgöző hajó kínál számomra.”
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen