Carnival panorama - hajosutak.com

Bemutatjuk az új Carnival Panorama Choose Fun víziparkját

A hamarosan debütáló Carnival Panorama tengerjáró fedélzetén lesz megtalálható a különleges “Choose Fun” (Válaszd a szórakozást) névre keresztelt vízipark, ahol a két óriási csúszdán (a közel 140 méter hosszú Red Fun és a 91 méter hosszú Blue Fun) kívül többek között lehetőség nyílik a PowerDrencher kipróbálására is, mely több mint 1.000 liter vizet permetez a fürdőzők nyakába.

A vízipark, melynek elnevezése a hajótársaság jelmondatából ered, hasonló lesz a többi Carnival hajón elérhető víziparkokhoz, beleértve a Carnival Breeze, Carnival Vista és Carnival Horizon tengerjárókat.

A vízipark minden látogató számára ingyenes lesz, de a használat magassághoz kötött (várhatóan 106 – 122 cm-ig).

Egy rövid Youtube videóban találkozhatunk a víziparkkal kapcsolatban a búvárszemüveget viselő Shaquille O’Neal– el, a Carnival hajótársaság szórakoztatásért felelős elsőtisztjével, aki szerint a park igazán szórakoztató lesz. Ő már csak tudja, hiszen segített a két hatalmas csúszda tervezésénél.

„Meggyőződtem arról, hogy a csavarodó csúszdák tényleg csavarodnak.” – mondta Shaquille a vicces videóban.

A Carnival Panorama fedélzetén nem a csúszda park az egyetlen hely, ahol a szórakozás kerül a középpontba. A lehetőségek száma szinte végtelen: a fedélzeten kipróbálható a Carnival társaság első Sky Zone trambulin parkja, mely 12 sávos trambulinpályával rendelkezik. A Sports Square névre hallgató szórakoztatást és egyben pihenést elősegítő terület és kötélpálya, valamint a híres SkyRide is elérhető lesz az utasok számára.

A Carnival Panorama decemberben indul majd a Los Angelesben található Long Beach-i hajóterminálról. A 3,934 fős utaskapacitással rendelkező tengerjáró szezonja során 7 éjszakás utazást kínál a mexikói riviérán.

A Panorama lesz az első új Carnival hajó a nyugati parton, az elmúlt 20 év során.

Forrás: https://www.cruisecritic.co.uk/news/3917/
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen