Budapestre érkezik a világhírű Titanic kiállítás

Budapestre Érkezik A Világhírű Titanic Kiállítás

A Titanic katasztrófájának áldozatai emlékére létrehozott világhírű kiállítás Budapestre érkezik, melyen a Titanic magyar vonatkozásairól külön tárlatot tekinthetünk meg, többek között a túlélők mentésében nagy szerepet játszott dr. Lengyel Árpádot, a Carpathia magyar hajóorvosát is bemutatják. A kiállítás egyik érdekessége, hogy a belépéskor egy, az eredetiről mintázott beszállókártyát kapnak a látogatók egy valódi Titanic utas nevével.

A White Star Lines hajózási társaság tulajdonában álló, elsüllyeszthetetlenként reklámozott RMS Titanic 1912. április 12-én lépett szolgálatba. Az óriás méretekkel, korszerű biztonságtechnikai berendezésekkel ellátott hajó azonban egy jéghegynek ütközve 1912. április 15-én, első útján Angliából New York-ba tartva elsüllyedt.

A különös atmoszférájú tárlat több, mint 2000 m2-en több száz eredeti műtárgyat, hajóroncs darabokat, bútorokat, a hajó utasainak személyes tárgyait mutatja be. A kiállítás 2017. július 20-án nyílik meg Budapesten, a Király u. 26. szám alatt.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen