Carnival Fedélzeti Szórakozási Lehetőségek - Carnival hajótársaság - hajosutak.com

Carnival Fedélzeti Szórakozási Lehetőségek

NEM FOG UNATKOZNI!

SKYRIDE – Kicsit olyan mint a biciklizés, és mégsem – ezt az élményt soha nem fogja elfelejteni! Mikor volt az olyan, hogy a hajó körül biciklizett a fedélzet és a csillogó tenger felett a magasban? Szárnyaljon biztonságosan a felfüggesztett kétsávos pályán a pedálmeghajtású go-mobilban. Versenyezzen a másik pályán biciklizővel, vagy tekerjen egyszerűen a nagyszerű kilátásért!

SERENITY ADULT ONLY RETREAT – CSAK FELNŐTTEKNEK – Valaki a Carnivalnál pontosan tudja, mit akar Ön! Felejtse a gyerekzsivajt és a Carnival nyújtotta izgalmakat a Serenityben! Nem kell távol maradnia mindentől, “csendes hajótársaságot” választania, hiszen a szórakoztató Carnival hajón is megteheti, hogy elvonul egy időre. A Serenity az a világ, amelyben megtalálja a teljes nyugalmat: tengeri szellő simítja az arcát, lengedező függőágyak várják a pihenni vágyókat és természetesen a bárok gondoskodnak a megfelelő italbevitelről. Ez az a hely, ahol újra egymásra találhatnak a partnerével, befejezheti a könyvét, vagy éppen egyáltalán semmit nem csinál!
Korosztály: 21+

MINI GOLF – Képzeljen el egy tökéletes napot a golfpályán! Élje át a “golfozók zenjét”: a labda, a luk, egy kincsesláda, egy kaktusz, egy malom… A minigolf tervezésekor a Carnival hajótársaság egyetlen dolgot tartott szem előtt: a minigolfozók maximális szórakoztatását, nagyoknak és kicsiknek egyaránt! Pontosan ezért találja meg minden Carnival hajón a minigolf pályát!

DODGEBALL – Kidobós – Ez az – egyesek számára “old-school” játék – még ma is nagyon népszerű! Fedezze fel újra ezt a királyi sportot a Carnival hajók fedélzetén: cselezze ki a dobót, s nyerje meg a játékot a következő Carnival hajóútján!

SKYCOURSE – Pálya a levegőben – A SkyCourse lehetőségt nyújt Önnek, hogy egy fantasztikus kihívást teljesítsen, ráadásul a magasban. A Carnival hajók SkyCourse nevű játéka mindamellett, hogy egy fantasztikus kötélpálya, nem mindennapi érzést nyújt azzal, hogy a magasban “lóg”, szinte a víz felett! Amikor fent van, ne csak arra figyeljen, hova lép, hanem néha nézzen fel, s szívja magába a tengeri levegőt és a hatalmas, végtelen víz lenyűgöző látványát! A kötélpálya teljesen biztonságos: az Önön lévő biztonsági “öv” hozzá van kötve az Ön felett lévő kötélhez, így ha megcsúszna a lába, a kötél megtartja Önt. Nincs rá lehetőség, hogy leessen a pályáról. A pálya jellemzője, hogy a kihívás két szinten zajlik: könnyebb és nehezebb pálya. A SkyCourse felviszi Önt az égbe.

COOKING DEMOSTRATION – Főzőbemutató- Tanuljon meg főzni! A Carnival hajótársaság csapatának séfjei bemutatják az érdeklődőknek, hogy hogyan használják a szakmai fogásokat a több fogásos vacsorák elkészítésénél. Az egy órás bemutató alatt megismerheti a konyhai fortélyokat és az elkészült ételeket meg is kóstolhatja!
Tipp: Ezek a programok hamar megtelnek, javasolt a korai érkezés.

MIXOLOGIST COMPETITIONS – Barista vetélkedés – Tért már úgy haza egy nyaralásról, hogy Ön volt a “koktélok király”? Mutassa meg a Carnival koktélversenyén, hogy mit tud: rázzon, keverjen, dobáljon; készítse el kedvenc koktéljait az itallapon található alkoholokból. A verseny győztesének a koktélját a hajóút alatt bárki kérheti a koktélbárokban!

FUNHUB – Carnival applikáció – Csatlakozzon mobiljával a Funhub programhoz bármikor, amikor elbizonytalanodott, hogy mit hol talál a hajón, vagy mikor milyen program lesz. Itt mindent megtalál: fedélzeti térkép, Funashore útmutatók, szórakoztató programfüzetek. Elérhető telefonról az ingyenes Wi-Fi kapcsolaton keresztül, de külön díj ellenében más eszközről is hozzáférhet internetcsatlakozással.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen