TUSCAN GRILL – TOSZKÁN GRILL ÉTTEREM

A Toszkán Grill a Celebrity egyik új koncepciója, mely szintén a legutóbbi felújítás során került kialakításra.

Ezen a helyen korábban egy steak-ház párosult az olasz hangulattal. A Toszkán Grill megfordította ezt a koncepciót: most olasz étterem, ahol steaket szolgálnak fel. Természetesen a toszkán specialitások sem maradhatnak ki: pl. házi készítésű tészták, szárazon érlelt steakek, exkluzív olasz koktélok. Az öltet az volt, hogy olyan ételt szolgáljanak fel, amely csak éppen valamivel kevésbé díszes, mint a korábban itt felszolgált francia ételek.

XCELERATE NAGY SEBESSÉGŰ INTERNET

Néhányan még mindig azzal érvelnek, hogy a hajóút, vakáció ideje alatt ki kell kapcsolni és mindent ki kell zárni (el kell “menekülni” mindentől), de azoknak, akik még ez idő alatt is szeretnének online lenni, szeretnének kapcsolatban maradni az otthon maradtakkal vagy csak böngészni az interneten az óceán közepén, a Celebrity hajótársaság Xcelerate csomagja elvégzi a munkát.

5-7-10 éjszakás hajóutak során felár ellenében korlátlan és a megszokottnál sokkal nagyobb sebességű internetcsomaggal, a Xcelerate-tel lehetővé válik Önnek a böngészés, fényképek gyors feltöltése, a közösségi médiához való csatlakozás, beszélgetés, chatelést az otthon maradt barátokkal Wi-Fin keresztül, illetve videókat is nézegethet.*

Az internetcsomagra az egész Celebrity hajóút során bármikor befizethet, azonban akik a hajóút felénél regisztrálnak, azok azt kedvezményesen tehetik meg, vagy féláron csatlakozhatnak egy második eszközre.

*A Celebrity hajótársaság fenntartja a jogot, hogy a csomag tartalmát és felhasználási feltételeit bármikor megváltoztassa.

LUMINAE

Végre eljött a Suite Class ideje, amely kiemelt pont a Celebrity hajó fedélzetén.  A Michael’s Club kiegészítése képpen – amely korábban sörbár volt, most pedig privát lounge a lakosztályok utasai részére – mindenki, aki lakosztályt foglal le, a saját exkluzív éttermében, a Luminae-ban étkezhet. Reggelit, ebédet és vacsorát szolgálnak fel; a Luminae többek között az alábbiakat kínálja a Celebrity Summit-en töltött hajóút során:

 • bárányragu
 • friss pappardelle
 • ízletes homár
 • vaníliaöntetes saláta
 • desszerttel

VISZLÁT ‘BISTRO ON FIVE’

A Celebrity Summit az utolsó hajó, amely búcsút int a Bistro on Five-nak, amikor idén ősszel átveszi a helyét a Sushi on Five.

A Bistro az utasok kedvence lett, ahol édes és sós palacsintákat, napi levesspecialitásokat, turmixokat szolgáltak fel egész nap és éjszaka. Sushi on Five létrejöttével a sushi már nem lesz többé rendszeresen elérhető az Oceanview Cafe-ban.

A Suchi on Five ebéd és vacsora időben várja vendégeit. Meleg ételeket, tésztákat, előételeket, szakét, desszertet kínál, és természetesen sushit.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen