Perfect day at Coco Cay - hajosutak.com

CocoCay: A Royal Caribbean privát szigete

Ez nem egy szimpla vakáció, ez sokkal több annál! 2019 májusától meghódíthatjuk Észak-Amerika legmagasabb vízi csúszdáját, feljuthatunk közel 140 méteres magasságba a hőlégballonnak köszönhetően. Vagy inkább a pihenés lenne a fókuszban? Akkor elfogyaszthatunk egy finom koktélt a Bahamák legnagyobb édesvízi medencéjében, és megismerhetjük  az igazi Bora Bora varázsát a privát vízi bungalók egyikében.

Ilyen egy igazán tökéletes nap a CocoCay-en, melyet a csak a Royal Caribbean hajótársasággal lehet kipróbálni!

Nem létezik olyan tökéletes vakáció, mely mindenki számára teljesen megfelel, de nem is szükséges, hiszen a CocoCay-en mindenki megtalálhatja azt a tevékenységet, amely megfelelő számára, így az itt eltöltött idő felejthetetlenné válik.

Ez az utazás lehet az ideális tengerparti kiruccanás, mely hatalmas izgalmakat kínál, de akár az igazi békés, meghitt vízparti hűsölésről is szólhat az itt töltött idő.

A CocoCay  a Bahamákon helyezkedik el és egyetlen egy szigetre sem hasonlít. Azért is tekinthető egyedinek, mivel a Royal Carribbean hajótársaság privát szigete és egyetlen rendeltetése az, hogy mesésnél mesésebb programokat és pihenési lehetőségeket kínáljon a vendégeknek. A szigeten megtalálható attrakciók több fázisban fognak megnyílni. A tervek szerint 2019 decemberében már minden egyes látványosság a vendégek rendelkezésére fog állni. Májustól már kipróbálhatjuk a Thrill Waterpark-ot, a kötélpályát, Splashaway Bay aqua park-ot, Up, Up and Away hőlégballont és az Oasis Lagoon édesvizi medencéjét.

A Cococay-en a legtöbb szolgáltatás ingyenes, mint például a napágyak és strandok használata, valamint 5 darab étterem. Egyéb látnivalók, mint például a Thrill Waterpark, a kötélpálya és az Up, Up és Away hőlégballonok, felár ellenében vehetők igénybe.

A CocoCay szolgáltatásaira vonatkozóan nincsen korhatár, ellenben vannak olyan programok, amelyeken magasság és testsúly alapján lehet részt venni.

FOKOZOTT ADRENALIN, MAXIMÁLIS PIHENÉSSEL

A CocoCay-en nem kell választani az aktív kikapcsolódás és a pihentető semmit tevés között.

PIHENÉS MINDENEKELŐTT

Itt átkapcsolódhatunk pihenő üzemmódba! A Chill Island (Pihenés szigete) erre a legalkalmasabb hely! A kristálytiszta trópusi víz, fehér homokos tengerpart lehetőséget nyújt az igazi feltöltődésre.

Coco Cay - hajosutak.com

MENEKÜLÉS A HÉTKÖZNAPOK EGYHANGÚSÁGA ELŐL

Rengeteg lehetőség a rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy eljussunk a CocoCay-re, akár a Karib-tengerről a Mariner of the Seas fedélzetén, akár egy hosszabb hajózás során Oasis osztályú hajókon, az Allure, a Harmony és a Symphony of the Seas fedélzetén. Ha északkeleti irányból szeretnénk megközelíteni a szigetet, utazhatunk a Grandeur, az Advanture és az Anthem of the Seas fedélzetén.

CSAK EGY HÉTVÉGE?

Ha kevés idő áll rendelkezésünkre, akkor is részt vehetünk egy rövidebb 3-4 éjszakás hajóúton a Mariner vagy a Navigator of the Seas fedélzetén, így a hajózás élvezete mellett a CocoCayt is felfedezhetjük.

HAJÓZÁS ÉSZAKKELETRŐL

A sziget mesés fényeit fogjuk megpillantani először, ha a CocoCayt északkelet felől közelítjük meg a Grandeur, az Adventure vagy az Athem of the Seas fedélzetén utazva a 7, 8 vagy 9 éjszakás hajóutakon.

Coco Cay - hajosutak.com

KULINÁRIS ÉLMÉNYEK

A CocoCay rengeteg kalandot tartogat az idelátogatók számára. A kikötőre való kilátással fogyaszthatunk csirke szárnyakat Captain Jack’s szósszal, kipróbálhatunk frissen sült hamburgereket és grillcsirkét a Skipper’s Grillben és megtapasztalhatjuk a karibi ízeket Chill Grill-ben. A CocoCayen ugyanazt a lakosztályi életet tapasztalhatjuk meg, amelyet egy hajóút során is megkapunk. Az exkluzív Coco Beach Club℠hoz való tartozás magában foglalja a mediterrán ízeket a tökéletes tengeri kilátással.

CAPTAIN JACK’S

Nem tudhatjuk pontosan az idejét annak, hogy mikor bukkant fel a szigeten először Jack kapitány, de nagy boldogsággal tölthet el mindenkit, hogy elhozta magával különleges mártását. A legenda a Rum’runner kikötőben él tovább. Megtalálhatjuk a Coco Loco-t a csónakbárban, ahol hajókötelek mellett foglalhatunk helyet. Akár snackekről van szó, akár a ház specialitásáról, csirke szárnyakról vagy sült krumpliról, bátran mártogathatunk mango-habanero vagy Caribbean jerk szószokban. Élő zene és tengerparti kilátás vár ránk Jack kapitány kedvenc helyén.

CHILL GRILL

Ital a kézben, lábujjak a homokban – és a legjobb strand csak pár lépésre fekszik. A tacostól a grillezett csirkéig mindent kipróbálhatunk, utána pedig élvezhetünk a homokos tengerpartot.. A Chill Grill rengeteg piknikasztallal rendelkezik, így a napsütéses egész nap elkísér minket. Csapolhatunk magunknak jéghideg sört a sörállomáson, és csak élvezhetjük a kilátást.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen