CostaClub: A Costa Törzsutasprogramja

Costa Club - Costa Hajótársaság - hajosutak.com


2016, s vele az a CostaClub, melyről Ön mindig is álmodott, megérkezett.

A Costa törzsutasprogramja megújult külsővel és megújult tartalommal ünnepli 15. születésnapját, hogy Ön még különlegesebbnek érezhesse magát! Ünnepeljük együtt az új CostaClubot! Reméljük, ilyennek szerette volna, ilyennek álmodta. A Costa nekilátott, s íme, megszületett.

Az új CostaClub 2016 elején startol, megcélozva 15. születésnapját. Ez már egy új klub, mely úgy lett kitalálva,

 • Hogy Ön a legjavát kapja mindannak, amit a Costa adni tud…
 • Hogy Ön az otthonában is úgy érezze magát, mintha az egyik Costa-hajó fedélzetén volna…
 • Amikor pedig a fedélzeten van, Ön áll a figyelem központjában, köszönhetően a megannyi különleges előjognak, amelyre egyedül Ön jogosult.

Az új CostaClub egész éven át privilégiumok sorával honorálja majd azt, hogy Ön lelkes elkötelezettje a Costának, s minél nagyobb lesz ezen elköteleződése, annál értékesebb előjogok fogják megilletni Önt.

A számos izgalmas újdonság között egy új, minden eddiginél különlegesebb és exkluzívabb klub létrehozása talán a legizgalmasabb. Ennek az új klubnak a neve: Perla Diamante (Gyémánt Gyöngy Klub); tagjai igazán különleges és rendkívüli előjogok birtokosai lesznek. Ez azonban nem minden. Ugyancsak új a Club Ambra (Borostyán Klub), melynek tagjai olyan vendégek lesznek, akik még nem hajóztak a Costával! Immáron nem kevesebb, mint hat tagsági szintje van a CostaClubnak.

Újdonság továbbá, hogy még több lehetőség nyílik majd a pontgyűjtésre, s ezáltal további előnyök megszerzésére, azokon felül, amelyeket Önök már most is élveznek.

Kattintson az alábbi gombra, és olvassa el a Costa törzsutasprogramjának, a CostaClubnak a részletes tájékoztatóját!
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen