Costa Smeralda - Hajólátogató - hajosutak.com

Costa Smeralda – Italy at sea

Hajólátogatás

Irodánknak lehetősége nyílt a Costa Hajótársaság legújabb hajójának, a Costa Smeraldának felfedezésére! A hajó a nevét a varázslatos szépségű szardíniai Emerald Coast-ról kapta.

A hajótársaság célja, hogy, úgy érezzük magunkat, mintha valóban Olaszországban járnánk, és ez meg is valósul a fedélzeten. A hajó lenyűgöző kialakítással rendelkezik, és belső elrendezésének köszönhetően nem érezhető zsúfoltnak méretéhez képest. A Costa Smeralda egész fedélzetét áthatja az igazi olasz elegancia és életérzés. A hajóra belépve megpillanthatjuk a citromfákkal tarkított recepciót, a legénység minden tagja pedig kedvesen olaszul üdvözli az utasokat.

Costa Smeralda - Costa Hajótársaság - hajosutak.com

ÉTTERMEK ÉS BÁROK

A fedélzeten rengeteg izgalmas étteremmel és bárral találkozhatunk, köztük olyan különlegességekkel, mint a Campari Bar, amely nevét az ott felszolgált méltán híres italról kapta, vagy a Ristorante Lab, ahol saját magunk készíthetjük el kedvenc fogásainkat. Az olasz életérzés itt is visszaköszön, hiszen olyan olasz márkákkal találkozhatunk, mint a Nutella, a Campari, a Ferrari allkoholos italok, a Barilla tészta és az Illy kávé.

Panorama Élite Restaurant - Costa Smeralda - hajosutak.com

Egy exkluzív étterem, amelyet a lakosztályokban helyet foglaló utasok számára készült. A hely érdekessége, hogy a legszebb tengeri kilátással rendelkezik.

Fontos: az étteremben fogyasztott ételekért külön fizetnünk kell.

Bellavista étterem - Costa Smeralda - hajosutak.com

Az első étterem, amit a Costaclub Perla Diamante vendégei számára különítettek el.

Fontos: az étteremben fogyasztott ételekért külön fizetnünk kell.

Il Meneghino - Costa Smeralda - hajosutak.com

Az Il Meneghino a hajó főétterme, ahol páratlan fogásokat kóstolhatunk meg.

Il Baccaro - Costa Smeralda - hajosutak.com

Egy tökéletes hely, egy igazi tapasozásra! Tengeri- és húsételek, vegetáriánus fogások várják az utasokat vacsorára és egy laza falatozásra!

Ristorante Lab - Costa Smeralda - hajosutak.com

Egy különleges stúdió, ahol elengedheti kreativitását! Csak tűrje fel az ingujját és engedje szabadjára ötleteit a konyhában! Tökéletes élmény a családdal és a barátokkal, miközben valódi kulináris élményt szerezhet.

Fontos: az étteremben fogyasztott ételekért külön fizetnünk kell.

Teppanyaki Restaurant - Costa Smeralda - hajosutak.com

Egy autentikus és magával ragadó japán étkezési élmény. Izgalmas keleti fogások elkészítését láthatja élőben önnel szemben, és megcsodálhatja a séfek „teppanyaki” fogásait.

Fontos: az étteremben fogyasztott ételekért külön fizetnünk kell.

Egy stílusos borbár, amely a kiváló olasz habzó borok helye. A rendkívüli italok mellé kérhet gyönyörűen tálalt ételspecialitásokat.

Campari Bar - Costa Smeralda - hajosutak.com

Egy összetéveszthetetlen atmoszférájú amerikai bár, ahol ön is élvezheti az egyedi, és kifinomult ízvilágot!

Minden, ami Nutella! Látogasson el a világ egyik legkedveltebb édességének bárjába, és nassoljon határtalanul!

KABINOK

A Costa Smeraldán a legnagyobb újítás a kabinok terén, a teraszos kabin. A teraszos kabinban egy zárt teraszrész található a szoba és a balkon között.

KABINOK MÉRETE

SOLEMIO – SPA ÉS WELLNESS

A Solemio Spaban átadhatjuk magunkat az igazi kényelemnek, és egy gyönyörűen megtervezett közegben pihenhetjük ki magunkat. A Spaban szauna, masszázs és különböző szépségkezelések állnak a rendelkezésükre, miközben megcsodálhatjuk a hullámzó tengert.

Costa Smeralda - Costa Hajótársaság - hajosutak.com

MŰSOROK, ELŐADÁSOK

A fedélzet kialakításának köszönhetően, a Costa Smeralda 2 darab helyszínnel is rendelkezik, ahol az esti show műsorokat tekinthetjük meg: a Sanremo színházzal ás a Colosseo átriummal. 

Ahogy a felnőtteknek, ugyanúgy a gyermekek számára is készülnek programokkal. Az egyik program során a gyerekek találkozhatnak Pepppa malaccal, a másik során pedig hercegnővé vagy kapitánnyá válhatnak a picik, az egész napos elfoglaltság után pedig a kis hercegnők táncolhatnak apukájukkal.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen