Costa Venezia

Costa Venezia - hajosutak.com

RÉSZLETES BEMUTATÁS

Az új Costa Venezia 2019 márciusától szeli a habokat.

Az 5.260 utast szállító tengerjáró hajó 324 méter hosszú, s 37 méter széles, 1.278 fős legénységgel rendelkezik.

A hajót az eredetiség, innováció és az olasz vendégszeretet varázsolja különlegessé. A hajó célja, hogy az emberek más szemszögből ismerjék meg a világot.Szeretnék bemutatni azt a kifinomult légkört, mely egyedülállóvá varázsolja Velencét. A Costa Veneziát éppen ezért Marco Polo és Casanova szülővárosának szentelik.

Különleges érzések kerítik hatalmukba az utasokat a történelemmel és varázsokkal teli útvonalok során, mely a kereskedők ősi útvonalaként ismert.

A hajó utazásoai három kontinenst, négy tengert és tizennyolc országot ölel fel: Az Adriai-tengertől a Vörös-tengerig, Indiától Szingapúrig, Kínától Japánig.

Velencei karnevál - hajosutak.com

Fedezze fel a velencei karnevál varázsát!

Sámtalan ember hallott már a gondolák városában tartott, a városról elnevezett karnevált, mely az olaszok egyik ősi hagyománya és mindmáig fontos esemény.

A karnevál csodálatosan összefoglalja és bemutatja mindazt, amiről a lagúna város szól: kultúra, történelem és hagyományok.

Az egész csodálatos színészi játék, melyben mindent szabad, melynek nézőközönsége szerves résztvevője az eseményeknek. Mesés maszkok, különleges ruhák, és izgalmas szereplések teszik csodálatossá az ünnepi forgatag felvonulását.

KABINOK

costa venezia kabinok - hajosutak.com

Kabin terAsszal: Közvetlen átjárás az 5. szintre.

Erkélyes kabin: Ne hagyja kia különleges látványt.

Lakosztály: Azok számára, akik ultra-luxus élményt szeretnének.

ÉLMÉNYEK

ÉTKEZTETÉS:

A Casanova étteremben a híres séf: Umberto Bombana ízletes ételei közül választhatnak. Ha a pizza szerelmese, jó helyen jár! Itt igazi olasz pizza várja Önt!

VELENCEI KARNEVÁL:

Egy teljes szintet alkottak meg azért, hogy igazán átélhesse a fergeteges karneváli hangulatot! Izgalmas maszkok, játékok, lenyügőző koreográfia, táncok és minden, ami a jó hangulathoz szükséges!

TEGYÉK MEG TÉTJEIKET!:

Roulette, Baccarat, Texas Holdem… Ha szerencsésnek érzi magát, irány a zöld asztal! Tudta, hogy a velencei kaszinó (Casino di Venezia) a világ legrégebbi kaszinója?

DESIGNER ÜZLETEK:

Az üzletek és butikok elhozzák az olasz stílus legjobb darabjait! Különleges márkák, kézzel készítettet darabok várnak Önre!

ARANY PARTY:

Amikor lemegy a nap, s az ég aranylóan fénylik, eljött az arany party ideje! A felnőttek részére szóló buliban az aranyé a főszerep, mely a szerencse és egészsség színe. Zene, koktélok, elegancia és energia!

A CSILLAGOK TÁRSALKODÓJA:

Ideális hely egy romantikus estéhez. A lenyügőző panoráma mellett elkortyolt borok, likőrök remek lezárása az estének.