Családi útikalauz a Symphony of the Seas fedélzetén - hajosutak.com

Családi útikalauz a Symphony of the Seas hajóhoz

A Royal Caribbean hajótársaság Symphony of the Seas hajója rengeteg kikapcsolódási lehetőséget kínál a családok számára. Ebből kifolyólag a  fő célkitűzés a hajó tervezése kapcsán is az volt, hogy a családok számára minél több és változatosabb tevékenységgel és szórakozási lehetőséggel legyen megáldva a Symphony of the Seas.

Ha még soha nem volt Oasis osztályú hajón, most elárulhatjuk, hogy ezek a világ legnagyobb hajói, illetve fedélzetükön bárhova eljuthat a világon. A családi utazás a Simphony of the Seas fedélzetén nem csak egy egyszerű vakációt jelent, hanem olyan programokat kínál, amelyek során minden korosztály kikapcsolódhat, és jól érezheti magát.

Kiemelt programok

A Royal Caribbean már korábbiakban is jó hírnevet szerzett magának a hajók fedélzetén szervezett programokkal.

A Symphony of the Seas híres arról, hogy számos előadás és rengeteg szolgáltatás itt érhető el először. A jó hír az, hogy a legtöbb tevékenység minden korosztály számára elérhető. A hajón elérhető szórakozási formák némelyikének lehetnek magasságra vonatkozó előírásai, ezért inkább az idősebb, iskolás korú gyermekek számára ajánljuk ezeket. Ha a gyerekek nem felelnek meg a magassági követelményeknek, nem kell aggódni, mert még sok más lehetőség áll rendelkezésre.

Családos felejthetetlen programok:

 • Az Ultimate Abyss, a leghosszabb csúszda a tengeren.  A vendégek a 28 méteres csúszdán körülbelül 13 másodperc alatt érnek a vízbe.
 • A Kötélpálya 9 fedélzetnyi magasságban nyújt egyedülálló panorámát
 • Két FlowRider szörf szimulátor
 • Perfect Storm: három vízicsúszda
 • Splashaway Bay vízi kalandpark
 • Escape from Planet Z lézerharc
 • Szabaduló szoba

Óceáni kaland

A Symphony of the Seas gyermekprogramjainak szíve a Royal Caribbean díjnyertes Adventure Ocean („Óceáni Kaland”) programja.

Az Adventure Ocean ingyenes, de regisztráció szükséges hozzá, illetve teljes mértékben szobatisztának kell lenniük a gyerekeknek, hogy részt vehessenek a programokon. Minden korosztály számára életkorhoz igazítva programok széles kínálata található meg, mint például a tudományos laborok és színház is.

Az Adventure Ocean nyitva áll a nap nagy részében, de ez változhat attól függően, hogy kikötői vagy tengeri nap van. Tengeri napokon az Adventure Ocean már 6:30-kor nyílik. Azoknak az utasoknak, akiknek előre foglalt kirándulásuk van, a gyermekeiket korábban is idehozhatják. A gyerekek a Wipe Out Cafe-ba vagy Windjammer-be ebédelnek 13:00-kor, majd a Windjammer-ben vacsoráznak 17:00-19:00 között.  Az Adventure Ocean szolgáltatásait az ár tartalmazza.

Az Adventure Ocean este 10 órakor bezárul, de a szülők órás díjért hajnali 2-ig otthagyhatják gyermekeiket. A 22:00 után maradók után 7 dollárt számolnak fel gyermekenként egy órára.

A tinédzsereknek is van saját klubjuk, valamint számos különféle szórakozási lehetőségük a fedélzeten, mint például a FlowRider szörf szimulátor, sziklamászó falak, jégpálya, mini-golfpálya és kötélpálya. A tizenévesek találkoznak az úgynevezett Living Roomban, illetve exkluzív Night Club, a „Fuel” is rendelkezésükre áll.

Bölcsőde

A kisgyermekes szülők legnagyobb segítsége a Royal Babies & Tots Nursery, amely a Royal Caribbean bölcsődéje, ahol a kicsikre 36 hónapos korukig vigyáznak.

A csecsemők és a kisgyermekek felügyelet alatt TV-t nézhetnek, játszhatnak más gyerekekkel, illetve pihenhetnek.

A bölcsődének hála a szülők napközben és esti órákban is kikapcsolódhatnak. A szolgáltás díja 8 dollár óránként.

Az óvodai alkalmazottak képzett gyermekgondozási szakemberek, és gondoskodnak arról, hogy a piciknek minden a legmegfelelőbb legyen az ott tartózkodás idején. A szülők egy speciális mobiltelefont kapnak a hajón, hogy a bölcsőde  dolgozói fel tudják hívni őket, illetve ha a szülő szeretne tájékozódni a gyermekekkel kapcsolatban.

Előadások

A Symphony of the Seas fedélzetén az előadások számítanak az igazi csúcspontnak szórakoztatás terén. A gyerekek és a felnőttek is megtaláhatják itt az ízlésükhöz legközelebb álló előadásokat. A Royal Caribbean mindig igyekszik családbaráttá alakítani az összes előadását.

A fedélzeten három helyszínen tekinthetőek meg az előadások: Royal Theater, Studio B és  az AquaTheater.

A legnevesebb műsorok a következőek:

 • Hairspray (Royal Theater)
 • 1977 (Studio B)
 • HiRo (AquaTheater)
 • (Flight) Repülés (Royal Theater)

Az esti showműsorok ingyenesen megtekinthetők, ha előre le vannak foglalva a jegyek. Ha a helyszínen szeretnénk jegyet foglalni, megtehetjük, ellenben számolni kell azzal, hogy várólistára kerülhetünk és nem biztos, hogy be fogunk jutni az előadásra. Az előre meghirdetett műsorok időpontja változhat.

Étkezés

A Symphony of the Seas 23 vendéglátóhelyet kínál a vendégek számára a fedélzeten. Ezek az éttermek közül néhányat tartalmaz az ár, míg mások felár ellenében használhatóak. A nap folyamán és éjszaka is legalább egy étterem mindig nyitva van, igen széles választékkal.

A fedélzeten különböző alternatív étkezési lehetőségek is megtalálhatóak. A gyermekek számára is változatos éttermekkel rendelkezik a hajó:

 • Windjammer
 • Park Cafe
 • Sorrento’s Pizzeria
 • El Loco Fresh
 • Johnny Rockets
 • Boardwalk Dog House

Szobaszervíz is rendelkezésre áll, ennek díja 7,95 dollár/rendelés (lakosztályt foglalók számára ingyenes).

Family Time étkezés:

A Family Time étkezés során a falatozás össze van kötve az Advanture Ocean programmal, így a piciknek biztosítva van a szórakozás, az egész családnak pedig a közös étkezés öröme.

Kabinok

A hajóút során a legfontosabb, hogy megtaláljuk családunk számára a legtökéletesebb kabint. A Symphony of the Seas nagy befogadóképességgel rendelkezik, ezért akár három vagy négy ember számára is tud szobalehetőséget kínálni, illetve több vendég fogadására alkalmas kabinkialakítás is fellelhető. Lehetőségünk nyílik több kabin foglalására is, amelyek összenyithatóak és plusz mellékhelységet is tartalmaznak.

Amennyiben kisgyerekkel utazunk, fontos hogy saját pelenkát, cumisüveget is csomagoljunk az útra, de a tej miatt nem kell aggódni, ugyanis az út ára már tartalmazza. A Royal Caribbean lehetőséget ad arra, hogy minden szülő a saját gyermekének megfelelő ételeket vigyen fel a fedélzetre.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen