50 éves a Carnival- Carnival Sailabration® hajóutak - hajosutak.com

50 éves Carnival- Carnival Sailabration® hajóutak

A Carnival 50. születésnapja közeleg! 2022. március 11-én lesz a Hajótársaság 50 éves! A születésnap alkalmával azt szeretnék, hogy az utasokkal együtt ünnepelhessék ezt a különleges alkalmat.

Az 50. évforduló alkalmából különleges tematikus hajóutak sorozatát tervezik, amelyek Carnival Sailabration® Cruises néven futnak majd. Először tartanak egy Fun Ship Meetup-ot is, ahol tengerjáró hajóik és testvérhajóik egy hatalmas ünnepséget fognak tartani a tengeren. Minden hajón partit rendeznek a Lido -ban. A lejátszási listát készítő csapat a hajó bandájával és egy DJ-vel együtt biztosítja a hangulatot olyan klasszikusokkal, amelyeket mindenki szeret, és amikre együtt énekelhet és táncolhat.

Évfordulós különlegességek:

  • Élvezze az 50. születésnapi partit a fedélzeten! Viselje a Carnival logóval ellátott ruhákat, hogy egy hatalmas vörös, fehér és kék tenger részévé válhasson!
  •  A “Throwback Sea Day” -en igazi Carnival klasszikus eseményeben lehet része, visszatekintve a régi Carnival éveire!
  • Visszahozzák az éjféli gálabüfét, ahol az ételek ugyanolyan fontosak, mint maga a műsor – készítse elő fényképezőgépét, mert csodálatos jégfaragásokkal, gyümölcs- és zöldségkészítéssel mutatják be a csapat kulináris tehetségét. Természetesen fantasztikus előételek, főételek és desszertek is lesznek.
  • Megkóstolhatja az ünnepi tortát, amelyet kifejezetten erre a születésnapra készítettek.
  • Saját, egyedi kézműves sört főzünk a Mardi Gras-on és a Vista osztály összes hajóján. A Golden Birthday Ale-t (sört) a flotta többi hajóján is megkóstolhatja.
  • Különleges évfordulós koktélok várnak mindenkit.