Azamara Club Cruises - hajosutak.com

Azamara Club Cruises

Az Azamara hajóutakat elsősorban olyan, igényes utasaiknak ajánljuk, akik nem csupán látni akarnak, hanem szeretnék „megélni” azokat a helyeket és kultúrákat, melyeket felkeresnek.

2007-ben alakult meg az Azamara Cruises hajótársaság, a mostani Azamara Club Cruises elődje, amely egy igazi deluxe hajótársaság. A társaság két hajója, az Azamara Journey és az Azamara Quest 2016-ban teljes felújításon esett át! Mindkét tengerjáró a “butik hajó” stílust képviseli. Kis méretüknek köszönhetően (max. 694 vendég) olyan egzotikus úti célokat vehetnek célba minden évben, ahová a nagyobb tengerjárók nem tudnak eljutni.

Míg a legtöbb óceánjáró pár órát tölt az egyes kikötőkben, addig az Azamara hajók a kikötők több mint felében késő estig, akár éjfélig is a kikötőkbentartózkodnak, vagy akár két napot is! Az Azamara Club Cruises legújabb meglepetése a „Nights and Cool Places” programsorozat, mely gondosan válogatott, vacsora utáni privát élményeket jelent az egyes kikötőkben: pl. gondolázásra a holdfényes Velencében, séta a kivilágított ókori romok között, privát csoportos látogatás egy selyemfestőnél vagy a helyi történelem professzornál, mozarella/csoki bonbon készítés.

A teljes ellátáson felül az Azamara More-Inclusive ellátást tartalmaz:
– Azamara házi borok ebédhez és vacsorához
– Palackozott víz, szóda, üdítő, kávé, tea egész nap
– Valamennyi borravaló
– Transzferbusz a kikötőbe
– 24 órás szobaszervíz; lakosztályokban inas-szolgálat
– Önkiszolgáló mosoda