MSC Grandiosa - hajosutak.com

Díjátadó és hajókeresztelő az MSC Grandiosa fedélzetén!

Az MSC hajótársaság izgalmas rendezvénysorozatot indít el, melynek keretein belül számos esemény kerül megrendezésre a sajtó, kereskedelmi partnerek és foglalási irodák számára. A legfontosabb programok pedig az All Stars of the Sea díjátadó, valamint az MSC Grandiosa keresztelője.

Az országunkra is vonatkozó díjátadó eseményre 2019. november 7-én, Hamburgban fog sor kerülni.

A hajótársaság szeretné megjutalmazni a kiemelkedő munkát végző, kulcsfontosságú partnereket. A díjakkal szeretnék elismerni azt a szakértelmet, melyet a munkavégzés során tanúsítanak a hajótársaság, partnerek és ügyfelek, utasok felé.

Az All Stars of the Sea egyedülálló lehetőséget kínál az értékesítők és utazási irodák részére, mely során megvitathatják az érdekes témákat, segítséget nyújthatnak és támogathatják egymás munkáját.

A keresztelő egyik fontos eseményeként november 8-án, Hamburg koncertpalotájában, az Elbphilharmonie-ban jótékonysági koncert kerül megrendezésre, a hajótársaság alapítványa, az MSC Foundation jóvoltából. A bevételt az alapítvány egyik fontos ügyének támogatásába fektetik.

Az MSC Grandiosa tengerjáró keresztelőjére november 9-én, szintén Hamburgban kerül sor. A város a hajó tiszteletére kékbe öltözött, ami a hajókeresztelő esemény, a tenger és az MSC társaság színe is egyben.

Hamburg - hajosutak.com

Az egésznapos programáradat után, 19:30-kor kezdődik majd az esemény a fedélzeten és a parton egyaránt.

A nyitó ceremóniára az MSC Grandiosa színházában kerül sor. Az est házigazdái a híres műsorvezető, színésznő és énekesnő, Michelle Hunziker és segítője, Jochen Schropp lesznek. A megnyitón beszédet mond majd Pierfrancesco Vago, aki az MSC Cruises ügyvezető elnöke 2013 óta. Valamint egy különleges show is látható majd a színpadon.

A hajó este 8-kor hagyja el a terminált, majd elhalad az Elbphilharmonie, valamint az MSC falu mellett.

Ezek után a legfontosabb helyszín a hajó sétánya lesz, ahol Sophia Loren fogja elvágni a szalagot, aki az MSC Lirica 2003-as indulása óta tölti be a megtisztelő keresztanya szerepét.

A keresztelő után, az esemény megkoronázásaként hatalmas tűzijáték veszi majd kezdetét, az MSC Grandiosa pedig áthalad a kék fényekből álló kapun.

A ceremónia után egy exkluzív gálavacsora fog következni, ahol a közkedvelt német séf, Harald Wohlfart felel majd az ízletes fogásokért.

Harald Wohlfart - hajosutak.com

A vacsora után ismét sétányé lesz a főszerep, ugyanis két Dj: Mousse T & Emma Lanford szolgáltatja majd a zenét az izgalmas esemény lezárásaként.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen