Seaside Bar - MSC Seaside - | Hajabács Balázs - vilagutazo.net |

Egy nap az MSC Seaside-on

Amint arról a napokban már írtunk, november végén irodánk is részt vett az MSC Seaside európai átadóján. Kis csapatunk délelőtt szállt fel a hatalmas hajóra, ahol 1 napot tölthettünk el a hajótársaság jóvoltából.

Gyorsan elfogyasztottuk ebédünket a büféétteremben, melynek kínálata a szokott színvonalat hozta, így mind jól laktunk. Ezt követően a szakadó esővel is szembeszállva elkezdtük bejárni a hajón található szórakoztató egységeket.

Top19 Exclusive Solarium és Aurea Bar

Az Aurea kabint foglaló utasok számára elérhető napozóteraszról mesés kilátás nyílt a városra. A tengeri napokon páratlan élmény innen a jacuzziból figyelni az elhaladó óceán kék vízét! A hozzá tartozó privát bárban csak az Aurea kabinok utasainak kívánságát lesik!

Jungle Pool Lounge

Itt a medencét és a bárt plafonig érő üvegablak határolja, mely szorosan kapcsolódik az új hajóosztály küldetéséhez, mi szerint “tengerközelibb” élményt igyekeznek nyújtani a vendégeknek. Az üvegtetőn át napsütéses napokon pedig ömlik be a fény!

Egyedüllő csúszdák, izgalmas vízi élményelemek állnak a nagyobbak rendelkezésére, a totyogósokat pedig gyönyörűen kialakított, elkerített játszótér várja. A Seaside különleges élményparkját nem csak a gyerekeknek ajánljuk: mi is nagyon élveztük!

Az MSC új hajóosztályán nagy hangsúlyt fektet a családok és gyermekek szórakoztatására. Baby Club várja a 3 éves kor alatti gyermekeket, izgalmas és színes programokkal és játékokkal, melyek a Chicco-val kötött partnerség gyümölcsei. A Mini and Juniors Club a 3 és 11 éves kor között kicsiket várja; ez egy igazi LEGO-paradicsony, melyre már a bejáratnál található, LEGO-ból épült szobor is utal. A náluk nagyobbak a Teens Clubban találhatják meg a helyüket, ahol mozi, játszó szoba (videójátékokkal) és tini-disco is található.

Ide már csak késő este, a vacsora, a színházi műsor és a közös koktélozás után sikerült eljutnunk a hajótúrán, de így sem volt kevésbé élvezetes. Koktélruhában jártuk be a a fitnesstermet és a termál részleget, ahol többek között melegvizes medence, sószoba, szauna és hószoba is található. Különböző szépségápolási és egészségügyi kezelések is várják itt a vendégeket.

Korán reggel keltünk, hogy megnézzük még pár olyan dolgot a hajón, amire előző este nem jutott idő. A hajó hátuljában található medencétől panorámalifttel juthatunk fel a 16. szintre.  Itt a sóhajok hídján átsétálva szédítő élményben lehet részünk: a híd alja átlátszó üvegből készült, így 9 emeletes magasságból nézhetünk le magunk alá. A hajón két oldalt szintén üvegpadlós hídon sétálhatnak a bátrak: ez közvetlenül a tenger felett van néhány emelettel – így ismét megtapasztalhatjuk, hogy ez a hajó valóban közelebb hozza hozzánk a tengert!

Hamarosan jövünk további beszámolókkal a kabinokról!
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen