Egy paradicsomi sziget építése: Ocean Cay a National Geographic TV-n

National Geographic TV-csatornán nemsokára bemutatják az MSC vadonatúj műsorát, amely az MSC Ocean Cay Reserve megépítéséről fog szólni.

Gondolkozott már azon, hogy hogyan építenek meg egy ilyen paradicsomi szigetet? Ez az új háromrészes dokumentumfilm sorozat az Ocean Cay MSC Marine Reserve átalakítását követi nyomon az elsőtől az utolsó lépésig.

A filmet két év alatt forgatták, mialatt végig kísérték a teljes építkezést, beleértve az ipari hulladék tisztítását, a sziget átalakítását és átépítését, az infrastruktúra kiépítését, valamint a móló kialakítását a hajók számára, illetve a több, mint 75000 fa és cserje beültetését.

A közönségnek lehetősége lesz megnézni a tengeri ökoszisztéma helyreállítását, amely magában foglalja a tengerfenék tisztítását, egy korall-áthelyezési programot, és az együttműködés kialakítását a világ egy-két vezető tengeri szakértőjével a jövőbeli sikerének biztosítása érdekében. A sorozat 2019 decemberében fejeződik be, amikor is a sziget fogadja első látogatóit.

A műsor Magyarországon először 2020. augusztus 27-én este 9 órakor lesz látható.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen