Egyedi koktélok a World Class Bar mixereitől a Celebrity fedélzetén

Egyedi koktélok a World Class Bar mixereitől a Celebrity fedélzetén

A Celebrity hajótársaság bemutatja az úgynevezett első, állandó World Class Bar-t (világ klasszis bár).

Celebrity Eclipse fedélzetén található bárban kedves, magasan képzett és elismert mixerek készítik a különféle különleges és egyedi koktélokat, ezáltal „interaktív és luxus” italélményt nyújtva.

A prémium italgyártó cégekkel partnerségben lévő hajótársaság mixerei nem csupán exkluzív koktélokat, de exkluzív menüt is kínálnak a vakációzóknak. A bartenderek étkezés előtti és étkezést lezáró koktélokat is készítenek, így a vendégek teljes gasztronómiai élménynek lehetnek a részesei!

A World Class Bar a Celebrity hajótársaság Solstice osztályába tartozó hajókon található meg. (Eclipse, Equinox, Silhouette, Solstice, Reflection)

„A díjnyertes gasztronómiai programunk lehetőséget ad a vendégek számára, hogy új ízvilágban és élményekben merüljenek el a vakáció alatt. A World Class Bar a legjobb keverékkel, egyedi készítésű, kézműves koktélokkal és kiválóan képzett bartenderekkel várja vendégeit”
mondja Lisa Lutoff-Perlo, aCelebrity hajótársaság elnök-vezérigazgatója.

„A World Class a kortárs koktélkultúra élén áll, amely tökéletesen illeszkedik a Celebrity küldetéséhez, s amellyel továbbra is a modern luxust tudjuk nyújtani utasainknak.”
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen