Elhagyta a Celebrity luxushajója a Saint-Nazare-i hajógyár kikötőjét

A Celebrity Edge az első a Celebrity hajótársaság tervezett 4 új hajója közül, melyek az Edge osztályba tartoznak majd. Az igazi luxust képviselő hajó a maga 306 méteres hosszúságával 2900 utast és 1320 fős személyzetet képes befogadni.

A tengerjáró decemberben fogadja az első utasokat, akik a Karib-szigetek lenyűgöző élővilágával ismerkedhetnek meg a különleges utazás során.

A Royal Caribbean új hajója a Symphony of the Seas közel 60 méterrel hosszabb, mégis a Celebrity Edge hajót tartják a rekordernek, ugyanis szolgáltatások tekintetében utanozhatatlan szolgáltatásokat nyújt.

A Celebrity Cruises forradalmian új hajóját tervező csapat célja, hogy utasai másképp tapasztalják meg a körülöttük fellelhető világot, miközben a luxus környezet a vendégek minden igényét teljeskörűen kielégíti.

A luxushajózás egyszerű lényegi elemeit megragadva kényelmes, gyönyörű, élmény gazdag utazást nyújt vendégeinek.

Az egyik legizgalmasabb innováció a Magic Carpet, azaz Varázsszőnyeg névre hallgat.

A különleges kialakítású terasz hangulata, funkciója – és a helye is egyik pillanatról a másikra változtatható. A hihetetlen mérnöki munka eredményeként ez a világ első emelőkaros, lebegő terasza az óceán felett, melyről akár 13 emeletes magasságból csodálhatjuk a víz látványát. Lélegzetelállító kilátásával, stílusos bárjával, ez már önmagában lehetne az utazás célja is.

Rooftop Garden

A hajó tetőkertje olyan, mint egy kis rejtett park a nagyváros peremén – csak épp az óceánon. Ez a pihentető “felnőtt játszótér” segít a vakációzóknak, hogy a bennünk lévő gyermek felszínre törhessen, hogy lassíthassanak, álmodozhassanak.

A lélegzetelállító Grand Plaza

Tapasztalja meg a fenséges, nyitott, háromemeletes bevásárlóközpontot, melyet Olaszország és az élet szeretete inspirált.

A csodálatos éttermek, a népszerű Martini bár, a Café al Bacio és az új Grand Plaza kávézó mind tökéletes hely a kikapcsolódásra.

Eden-Az igazi paradicsom

Az Eden (Éden) a modern utazás luxusát mutatja be. A hely, ahol a természet száz százalékosan jelen van. Ehhez sokoldalú és innovatív helyhez hasonlót nem találni a tengerjárók fedélzetén.

A Celebrity Edge fedélzetén nem a közösségi terek nyújtanak lenyűgöző extra szolgáltatásokat, hanem a kabinok, lakosztályok is.

Az Infinite Veranda egy briliáns innováció, melynek köszönhetően közvetlen, nyílt légterű kapcsolatba kerülhet az óceánnal egy gombnyomásra. Így ablakos kabinjából nemhogy balkonos válhat egy pillanat alatt, hanem inkább úgy érezheti, mintha a szoba lenne maga a balkon.

Az újragondolt lakosztályokban nagyobb nappali és fürdőszoba, “king-size” méretű ágy található. Kialakításukkor a tervező a kényelmet és a nagy tereket helyezte előtérbe, így ez a tágas műalkotás lehet az otthona – míg távol van otthonától. Az Edge villákba foglaló vendégek pedig bármikor kiélvezhetik a privát csobbanó medence nyújtotta előnyöket.

Készüljön fel, hogy itt a valaha átélt legizgalmasabb hajós élményében lehet része!
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen