Elkészült a norvég Cruise Line új, Prima osztályú hajója

A Norwegian Prima kifutott szárazdokkjából, a Fincantieri hajógyárból az olaszországi Marghera városában. A tengeri hagyományoknak megfelelően, ezt a jeles alkalmat egy, a hajótestbe ágyazott érmével ünnepelték. A hajó ünnepélyes kifutása, a szerkezeten végzett utolsó simítások és a festési munkálatok befejezését is jelenti.

A hajótest különleges design elemeket kapott, melyek a “Peeta” nevet kapták és egy olasz graffiti művész alkotásai. A hajó leghamarabb 2022 nyarán kelhet útra a flotta legújabb tagjaként. Az NCL hajótársaság elnöke Harry Sommer mindig egy különleges pillanatként éli meg az új hajók kifutását, azonban ehhez az alkalomhoz most hozzátesz, hogy a Prima már a társaság 18. hajója, valamint az első “Prima” osztályú hajó.

Kiemelte továbbá, hogy ez a hajózási remekmű, csak a gyár fantasztikus munkája révén állhatott elő, valamint, hogy minden elemében látszódik az a hozzáértés és extra figyelem, amit a szoros közös munka miatt érhettek el. A hajó az első átadott tag az NCL később 6 főre bővülő “Prima” osztályából és 3215 utas befogadására lesz majd képes. A hajó egyik különlegessége, hogy a fedélzetet átszeli és összeköti az Ocean Boulevard, ami egy egész fedélzeten átívelő fantasztikus kilátást nyújtó sétány, éttermekkel és boltokkal. A fedélzeten két végtelen medence kap majd helyet, ezeken pedig két üveg design kialakítású híd vezet majd át.

A hajó talán legjobban várt új eleme, a “The Haven” vendég részleg, ahol az élmény és a kiszolgálás legmagasabb szintjét tapasztalják majd az itt utazók. A privát éttermek, lounge helyiségek, egyedi kilátást nyújtó erkélyek felejthetetlenné teszik majd a Haven élményt. A lakosztályok a hajó tatjának tetején kapnak majd helyet és a vendégek számára egy külön hajó élményét fogják majd kelteni a hajón belül. 2022 nyarától a hajó Európában kínál majd különleges utakat kínál Hollandiába, Dániába, valamint a Balti-tengert és a Norvég fjordokat is felfedezhetik majd a vendégek. Ezt követően egy 12 napos Angliából New Yorkba tartó utazás kap majd helyet a hajónaptárban a Prima számára. Az út során érinti majd a Shetland szigeteket, Észak-Skócia vidékét és Izlandot is. Az ősz során a Norwegian Prima több Karib-szigeteki és Bermuda térségi kikötőbe látogat majd el. Az úticélok között helyet kap majd a Harvest Caye és a Great Stirrup Cay a Bahamákon.

Ajánlatunk az NCL Prima hajóra:

Dátum: 2022.11.26 – 12.03.

Útvonal: Miami – tengeren – Honduras – Beliz – Costa Maya – Cozumel – tengeren – Miami

Részvételi díj:

Belső kabin: 1.001 EUR/fő (kb. 370.000 Ft/fő)

Balkonos kabin: 1.490 EUR/fő (kb. 551.300 Ft/fő)

A részvételi díj tartalmazza: a kikötői illetéket, a hajóutat a kiválasztott kabinkategóriában, teljes ellátás (reggeli + reggeli italok, ebéd, vacsora), a kötelező szervizdíjat, a fedélzeti szolgáltatások és létesítmények használatának nagy részét pl.: medencék, napozóágyak, fittness terem használata, színház), csomaghordást a hajóra történő ki-és beszálláskor.

A részvételi díj nem tartalmazza: a kikötőbe való ki- és hazautazást,az italfogyasztást, a kötelező szervizdíjat (16 usd/fő/éjszaka) személyes kiadásokat (pl. internet, mini bár, SPA, wellness, fakultatív kirándulások), orvosi ellátást a hajón, biztosításokat, a esetleges vízumköltségeket és PCR teszteket.

  Küldje el ajánlatkérését!

  A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

  Kabintípus*


  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen
  ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

   A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

   Adatvédelmi tájékoztató

   Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
   igen

   Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
   igen