Első élménybeszámoló - hajosutak.com

Élménybeszámoló 1. rész –

Ilona kolléganőnk első study-ja Velencében

2014. júniusában vettem részt életem első study útján. Ekkor Velencében jártam és a Seadream Yacht Club hajóját volt lehetőségem megnézni.

A Seadream Yacht Club egy családi vállalkozás, amelyet 1987-ben alapítottak. A társaság különlegessége, hogy nem átlagos hajóutakat kínálnak az utasok számára, hanem olyan élményt szeretnének nyújtani, ami meghaladja a vendégek elvárásait, és egy varázslatos, luxus környezetbe kalauzolja el őket. A társaság számára tehát a részletekre való figyelem és a kifogástalan szolgáltatás a legfontosabb tényezők, amelyet az utazás során nyújtanak.

A fedélzeten minden kabinból páratlan kilátás nyílik a tengerre. Rengeteg programlehetőség áll az utasok rendelkezésére: pihenhetnek az ebédlőben vagy a szalonban, lazíthatnak a medencénél vagy akár golfozhatnak a golfszimulátorban. A legfontosabb pedig a sok előny közül: olyan kikötőket fedezhetnek fel, ahová a legnagyobb hajók nem köthetnek ki.

Elsőként Velence kikötőjében megtekintettük a Yacht hajót, majd utána egy kis Velence városnézés vette kezdetét.

A hajón a fogadtatás kiváló volt, egyből felszállás után egy frissítő kendőt adtak a kezünkbe, melyet a nagy melegben örömmel vettünk és használtunk.

Ezután kezdődött egy rövid prezentáció, mely közben egy pihentető thai masszázsban is részünk volt, illetve egy pohár pezsgővel kedveskedtek nekünk.

A prezentáció után kezdődött a hajó körbejárása, ahol felmentünk a kapitányi hídra is, amit egyébként más utasok is megtehetnek, csak engedélyt kell hozzá kérni. Ezután kezdődött az ebéd, amely rendkívül ízletes volt. Az ínycsiklandó fogások között olyan különlegességeket kóstolhattunk meg, mint a különböző rákok és kiváló minőségű lazac.

Számomra a hajón a legszimpatikusabb dolgok közé tartozott, az, hogy sokkal kevesebb utas fér el rajta, így exkluzívabb élményben lehetett részem, illetve a személyzet kedvessége, a kiszolgálás minősége, és a pazar ételek mind fantasztikus emlékekként maradtak meg bennem.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen