Élménybeszámoló harmadik rész - Az Oasis of the Seas felfedezése - hajosutak.com

Élménybeszámoló harmadik rész –

Az Oasis of the Seas felfedezése

2014 szeptemberében Mariann kolléganőnk Barcelonában járt az Oasis of the Seas hajó látogatásán.

Barcelona kivételesen jó indulási kikötő Európában, hiszen az El Prat reptér közel van a központhoz, és a kikötőhöz is egyaránt. Az előbbi azért is előnyös, mert a város legfőbb látványosságai az utazás előtt is megtekinthetőek, így tehetünk egy kellemes sétát a katalán főváros szívében a beszállás előtt. Itt érdemes megjegyezni, hogy az európai indulások esetében 1 nappal korábban ajánlott az indulás előtt megérkezni, mivel gyakran előfordul járat módosulás vagy késés a repülőtéren.

Az Oasis of the Seas

A becsekkolás gyors és gördülékeny volt, ami után csoportosan el is kezdhettük a hajó felfedezését.

Az Oasis of the Seas egy hatalmas hajó, amin egy igazi oázis kert is megtalálható. Az oázisnak fantasztikus hangulata van, olyan, mintha tényleg egy igazi hatalmas kertben sétálna az ember. Az oázis körül végig kávézók és éttermek találhatóak, ahol az utasok a látványba feledkezve itták meg a kávéjukat és ebédeltek.

Az egysoros ebédmenü, amit felszolgáltak rendkívül ízletes fogásokat tartalmazott, illetve a kiszolgálás kedves és gyors volt.

Ezután a kabinok megtekintése következett. A kabinok jól fel vannak szerelve, illetve a designról elmondható, hogy a kialakítás ízléses, és kellemes színvilággal tervezték meg őket. Ennél a hajónál fontos, hogy a lakosztályokat érdemes minél előbb lefoglalni, illetve a balkonos kabinok esetében mindig tisztázni kell, hogy hol szeretnénk utazni, hiszen sok balkonos kabin az oázis kertre vagy a promenádra néz, és nem a tengerre.

A hajó szórakozási lehetőségekben sem szűkölködik. Itt mindent megtalálhatunk ami szem-szájnak ingere. Számtalan opció megtalálható kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Aki igazán kedveli az extrém sportokat, kipróbálhatja például a fedélzeten található gigantikus csúszdát.

Este fantasztikus látványos show műsorokat nézhetünk meg, köztük a műjégpályán lévő korcsolyás előadásokat.

Aki a bárokban szereti inkább mulatni az időt, annak is különleges lehetőséget kínál a hajó. A Bionic Bar-ban egy robot kar keveri ki az érintőképernyőn kiválasztott koktélokat.

Szerintem ez a hajó gyerekeknek és és felnőtteknek egyaránt ajánlott, hiszen a gyerekeknek számára egészen kicsi kortól kamaszkorig rengeteg program megtalálható. Az Oasis of the Seas fedélzetén egyes helyeken szinte igazi vurstli hangulat volt  körhintával, cukorka bolttal és hamburgerrel. A felnőttek számára pedig ott a varázslatos kert, az extrém sportok, az előadások és a bárok fantasztikus italokkal és remek társasággal.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen