Princess hajótársaság - hajosutak.con

Exkluzív interjú a Princess hajótársaság kapitányával

Dino Sagani kapitány“The Cruise Show” idei szezonjának új sztárja. A műsor segítségével beláthatunk a színfalak mögött zajló, valós személyzeti életbe a Majestic Princess hajóján.

A hajó kapitánya szakított időt arra, hogy elmesélje, milyen érzés az, amikor az egész napot kamerák kereszttűzében kell eltölteni, s közben még az időjárási viszontagságokkal is fel kell venni a harcot.

A 143.700 tonnás Princess Majestic kapitánya, Dino Sagani közel 25 éve dolgozik a Princess hajótársaságnál.

A következőkben vele olvashatnak egy rövidebb interjút.

 • Milyen érzés, amikor minden egyes mozdulatát stábtagok követik?

Rendkívül szórakoztató. A Majestic Princess személyzete olyan, mint egy hatalmas család, mely közel 1400 fővel rendelkezik, így könnyen beilleszkedhettek.

Mindig szeretek beszélgetni és viccelődni azokkal az emberekkel, akikkel nap mint nap találkozok, így szórakoztató volt bevonni őket. Amikor a hivatalos feladatokat láttam el, érdekes volt látni, hogy az utasok is részt vesznek az egész folyamatban és jól érzik magukat.

 • Mi a legszórakoztatóbb dolog, ami történt? Mi jelentett igazán nagy kihívást?

A legszórakoztatóbb az volt, amikor a stáb egyik tagjának lábát hirtelen elkezdtem rángatni, s azt hitték, hogy valami különös dolog történt, de természetesen csak vicceltem.

Néhány stábtag számára ez volt az első alkalom, hogy hajóra szállt, ezért úgy gondoltam, hogy megijesztem őket egy kicsit, a Tasmán-tengerre vonatkozó időjárás-előrejelzés megtekintése során, de tényleg nagyon kedvezőtlen volt az időjárás, s hatalmas manőverezésre volt szükség a kikötésnél, mivel a mi hajónk a legnagyobb, mely valaha kikötött ott. Ezért minden erőmre és figyelemre szükségem volt és szerencsére képes voltam megfeledkezni a kamerákról.

 • Máshogy viselkedett a kamerák előtt?

Nem, igazából a kezdeti izgalmak után sok esetben el is felejtettem, hogy ott vannak, főleg mikor éppen a napi teendőimmel voltam elfoglalva.

 • Beszélgetett a felvétel előtt olyanokkal, akik szerepeltek már ebben a show-ban, a siker érdekében?

Őszintén szólva nem igazán gondoltam erre. Mint a legújabb és legnagyobb tengerjáró kapitánya, elég figyelmet fogok kapni, ebben biztos vagyok.

 • Megosztana velünk egy vicces pillanatot a forgatásról?

Az egyik reggel, mikor Wellingtonban kötöttünk ki, a vártnál sokkal erősebb légmozgásra lettünk figyelmesek. Minden jól ment, éppen a hajót irányítottam, mikor a manőver közepén az egyik stábtag nekem szegezte a kérdést: Nagyon erős a szél? Erre én őszintén azt válaszoltam: Igen *** erős! Remélem, ez nem kerül be az adásba!

 • Milyen élmény lehetett a forgatás az utasok számára?

Azt hiszem, hogy remekül szórakoztak, többen megkérdezték, hogy mikor kerül adásba  a műsor. Valószínűleg tudni szeretnék, hogy szerepelnek-e benne.

 • Szeretne a későbbiekben újra forgatni?

Igen, hiszen sok érdekes és vicces pillanatban lehetett részem, de azért előbb megnézném az adást, hogy tudjam, hogyan nézek ki a TV-ben. Ha látnám a műsort, lehet hogy meggondolnám magam.

Forrás:

https://www.cruisecritic.co.uk/news/3676/
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen