Explora II. acélvágó ünnepsége - hajosutak.com

Explora II. acélvágó ünnepsége

Az MSC hajótársaság új luxusmárkája, az Explora Journeys jövőbeni flottája számára megkezdődött az Explora II. hajó építése a Fincantieri hajógyár területén. Az Explora flottájának első két hajója közül jelenleg az Explora I és az Explora II is még építés alatt áll, hogy elkészülhessenek a 2023-as és 2024-es szezonra.

Az első vas levágása egy olyan tengeri tradíció, melyet a hajótársaságok és a generációk óta fantasztikus hajókat készítő hajógyárak egyaránt nagy becsben tartanak és ápolnak. A ceremónián az MSC társaság több magas rangú vezetője is tiszteletét tette, akik osztoztak azon a véleményen, mennyire fontos mérföldkő is az Explora Journeys elindulása szempontjából.

A konstrukciós munkálatokat követően mindkét új hajó egyenként 461 lakosztállyal és a legmodernebb, valamint környezetük szempontjából is legtudatosabb technológiákkal felszerelve szállnak majd vízre, hogy egy minden eddiginél magasabbra emeljék a hajózás csodás élményét.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen