europai varosok - hajosutak.com

Melyik európai kikötőváros való Önnek, ha az alábbi nyugati parton fekvő városokat kedveli:

Szereti Portlandet? Akkor utazzon el a spanyolországi Barcelonába.

Sokan furcsának találják Portlandet. Nos, Barcelona sem szokványos, már ami a művészetet illeti. Antonio Gaudi késői építészete inkább csodálatos, mint furcsa, de a mesés épületei és a még építés alatt álló székesegyház, ( Sagrada Familia) szintén le fogja nyűgözni.

A portland-i Richmond számtalan kulináris helyszínnel és mesebeli növényzettel, buja erdővel rendelkezik, s Barcelonában is rengeteg étteremmel és számos természetközeli hellyel találkozhatunk, a rengeteg tapas báron át a Montserrat-sziklákig.

 San Diego-t választána inkább? Akkor irány Malaga, Spanyolországban.

Bár nem annyira közismert hely, mint Barcelona, de igazi spanyol bájjal és hangulattal rendelkezik- ezt leginkább a strandoknak köszönheti. Mint a San Diego-i Gaslamp negyed, Malaga is igazi belvárosi hangulattal rendelkezik. A városközponttól távolodva, több kilométer hosszú, homokos tengerpart tárul a szemünk elé. Az üdülőhelyek és a tenger szomszédsága mesés látványt nyújtanak, arról nem is beszélve, ahogy a Földközi-tenger hullámai mossák a partot.

Imádja Los Angeles-t? Látogassa meg a franciaországi Cannes-t!

Cannes-t nem csak a hírhedt filmfesztivál miatt érdemes meglátogatni, hanem mert Los Angeleshez hasonlóan, igazán híres város, mégis visszafogottságot képvisel. Cannes-ban a strandok, sétányok, bisztrók és ínyenc éttermek ugyanúgy megtalálhatóak, mint Los Angelesben.

A La Croisette-en számos magas minőségű termékkel találkozhatunk. Talán nem rendelkezik akkor területtel, mint L.A., mégis gyönyörködhetünk a változatos környékben és mesés tájban. Los Angelesből könnyedén  megközelíthetőek Malibu túraútvonalai és a borkóstoló helyei illetve Calabasas vidéke, Cannes-ból pedig rövid idő alatt juthatunk el a provence-i szőlőhegyekhez vagy Nizza sétányára.

Szereti San Francisco-t? Legyen az úti célja Lisszabon, Portugáliában!

San Franciscóban a legtöbb helyről mesés kilátás nyílik a Golden Gate Parkra, míg Lisszabon legszebb látnivalója Szent György vár romjai. San Franciscóban számos különleges kerület található Chinatown-tól egészen a Fisherman’s Wharf-ig (halász kikötő). Lisszabonban pedig sizntén rengeteg különleges városrész található, a legnépszerűbbek közé tartozik a középkori stílus jegyeit viselő, kanyargós, macskaköves, Alfama kerület, mely a helyi Fado zene által lett népszerű.

Imádja Seattle-t? Utazzon a svéd Stockholm városába.

Seattle csodás, festői helyen fekszik, a sósvízi Puget Sound és a hatalmas Washington tó között. Számos sziget veszi körül, melyek komppal rövid idő alatt megközelíthetőek. Az ersős Bainbridge szigettől San Juan szigetekig.

Szereti azt a mesébe illő látványt, ahogy a víz körülfonja Seattle városát? Akkor a gyönyörű és hatalmas Stockholmot is imádja fogja, hiszen a város középső részei tizennégy kis szigeten fekszenek, melyeket földrajzi nevükön a Stockholm-szigetcsoport névvel illetnek.

A nyüzsgő óváros színes, a középkorból fennmaradó épületei és más történelmi helyszínei csodálatosak. Stockholm természet közeli oldalát is megismerhetjük egy hajótúra során, a város körül.

Las Vegas a kedvenc városa? Ne hagyja ki Monacót sem!

Las Vegas nem a part mentén terül el, de megközelíthető távolságban van a többi, általunk felsorolt városok többségéhez. Ha szereti Las Vegas csillogását és kipróbálná a szerencsejátékot, akkor látogassa meg ezt a mesés helyszínt!

Az apró, európai királyság nem csak kaszinóknak ad otthont, hanem gyönyörű tengerpartoknak és sétányoknak is. Ha élvezi Vegas szórakoztató légkörét, akkor itt az idő, hogy ellátogasson Monacóba, a tavaszi F1 monacói nagydíj ideje alatt pedig még mesésebb élményben lehet része.

Készen áll arra, hogy meglátogassa ezeket a mesés európai kikötővárosokat? Akkor utazzon a Celebrity hajótársasággal, melynek számos útja érinti a fenti városokat.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen