Fedezze fel a 2020-as Világkiállítást az MSC-vel! - hajosutak.com

Fedezze fel a 2020-as Világkiállítást az MSC-vel!

A következő Világkiállításra idén október végétől kerül sor, hat hónapon keresztül Dubaiban. Az MSC társaság két, a Perzsa-öbölbe telepített hajójának (az MSC Lirica és MSC Seaview) fedélzetén utazók megismerhetik a Világkiállítást, melyet A Világ Legnagyobb Showja-ként is emlegetnek (The World’s Greatest Show).

A nagyszabású kiállításra nagyjából 25 millió látogatót várnak a világ minden tájáról.

A 2020-as év Expo-ja kétségtelenül a legnagyobb esemény, mely az arab világban megrendezésre kerül. Gazdasági és kulturális hatását tekintve ez a harmadik legnagyobb esemény az egész világon, a labdarúgó-világbajnokság és az olimpiai játékok után.

Az esemény fő témája „Összekapcsolni az elméket, megteremteni a jövőt.” A cél: megmutatni, hogy milyen mértékű innováció és haladás érhető el, ha emberek és ötleteik egyedi módon összpontosulnak.

A 2020-ban megrendezésre kerülő, 192 résztvevő országgal büszkélkedő Expo lesz a legátfogóbb és nemzetközibb Világkiállítás.

A Föld egészét megtapasztalhatjuk egyetlen helyszínen, az új gasztronómiai élményekről, tanulásról és kulturális eseményekről nem is beszélve.

A 2020-as téli szezonban az MSC Lirica főkikötője Dubai lesz, ahonnan minden vasárnap 7 éjszakás körutazásokon vehetnek részt az utazni vágyók. A világkiállítás belépőjegyének árát már tartalmazni fogja a hajójegy ára., mely szombatonként és hétfőnként jogosít belépésre az Expo területére.

A kikötőből a kiállításra és vissza útra biztosított transzferek során előnyt fognak élvezni az MSC Lirica utasai, valamint egy „intelligens sor” utalványra is jogosultak lesznek, melynek segítségével 3 ország pavilonjába sorbaállás nélkül juthatnak be. Az ilyen módon résztvevő vendégeknek kapcsolatba kell lépniük a Shorex csapatával, hogy a részvételt újra megerősítsék.

Az MSC Seaview szintén a Perzsa-öbölben tölti majd a 2020-as téli szezont. A hajó fedélzetén vagy előzetesen vásárolhatják meg a hivatalos Expo 2020 névre hallgató csomagot, mely tartalmazza a belépőjegyet és transzfert a pénteki napra.

Ez a második ilyen jellegű partnerség az MSC hajótársaság és a Világkiállítás között, a 2015-ben, Milánóban megrendezett Expo után.

Az MSC Seaview útvonala

Forrás:

mscfans.blog/2019/12/20/msc-cruises-becomes-authorised-ticket-reseller-for-expo-2020-dubai/
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen