Msc Magnifica - hajosutak.com

Fedezze fel a megújuló MSC Magnifica tengerjárót!

Az MSC Magnifica mesterien ötvözi a „Musica” osztályú hajók pihentető kifinomultságát a „Fantasia” osztályú hajók fényűzésével, melyek az MSC Cruises flottájának zászlóshajói.

A 2010 márciusától hajózó MSC Magnifica 2021 nyarán újult erővel tér vissza a hajótársaság flottájába, egy csodálatos átalakulást követően.

A hajó felejthetetlen útjaival fokozza a különleges élményt, melyek során a southamptoni kikötőt elhagyva Észak-Európa, Kanári-szigetek, Madeira, valamint a Balti-tenger fővárosait és a Földközi-tenger mesés kikötővárosait és gyönyörű vidékeit mutatja be az utazóközönségnek.

Az izgalmas állomásokkal fűszerezett hajóutak során megtapasztalhatja a hajózás egyedülálló érzését.

A felújított tengerjáró fedélzetén helyet kap egy 800 négyzetméteres napozórész, két vadonatúj speciális étterem, és többek között egy új aquapark, ahol az egész család örömét lelheti.

A hajón további 215 kabin válik majd elérhetővé, melyből 116 balkonos. A fő étterem, valamint az üzletek még nagyobb helyen terülhetnek majd el.

Hozza ki a legtöbbet hajóútjából! 5% kedvezménnyel próbálhatja ki a megújuló MSC Magnifica szolgáltatásait, s járhatja be a legszebb kikötőket, amennyiben 2019 december 12-ig foglal!

Fedezze fel Norvégia mesebeli tájait a felújított MSC Magnifica fedélzetén!

2021.06.12-06-19.

7 éj

Belső kabinban: 710 EUR/FŐ-től

Ablakos kabinban: 900 EUR/FŐ-től

Balkonos kabinban: 995 EUR/FŐ-től