Mariner of the Seas - Royal Caribbean - hajosutak.com

Felújították a Mariner of the Seas-t – ezeket találjuk meg az új hajón!

A Royal Caribbean 2018-ban 90 millió dollárt fektetett a Mariner of the Seas felújításába. A múlt héten kerültek bejelentésre a hajón a felújítás után várható újdonságok; íme a lista!

Bungee-trambulin

A virtuális valóság technológia és a trambulin ötvözésének köszönhetően jött létre ez a koncepció, mellyel akár a gravitációval is szembe szállhatunk a hajó fedélzetén! Ez a program időn és téren túl egy másik bolygóra röpíti a vendégeket, ahol intergalaktikus játékon vehetnek részt. A játék VR headset nélkül is élvezhető azok számára, akik az ég felé ugorva inkább az óceánt figyelnék.

Berendezésében és hangulatában a Francia Polinéziát idéző bárban isteni, színes koktélokat szürcsölhetünk. Ha igazán féltékennyé akarjuk tenni barátainkat, innen érdemes fényképet küldenünk nekik!

Szabadulószoba

Rejtett kulcsok, kódfejtés – Ön és barátai a Mariner of the Seas fedélzetén is igazi nyomozócsapattá alakulhatnak, hogy megmentsék az időben eltévedt feltalálót, és visszahozzák a jelenbe.

Plaxmakers Sport Bar

A sportrajongók mostantól egy különleges helyen élvezhetik a hajó fedélzetén, élőben a legnagyobb sporteseményeket!

További újdonságok a fedélzeten

 • FlowRider szörf-szimulátor
 • Perfect Storm csúszda
 • Jamie’s Italian étterem
 • Izumi Hibachi & Sushi étterem
 • Lézerharc
 • Starbucks at Sea

A hajó felújítása során új kabinok is épültek, továbbá a régiek is kisebb felújításon estek át.

“A Royal Caribbean-nél abban hiszünk, hogy állandóan keresni kell az újabb és újabb kalandokat, és meg kell ragadni minden lehetőséget, hogy valami egészen újszerűt éljünk át. Az új Mariner of the Seas ezt teszi lehetővé. Utasaink a maximumot hozhatják ki a kis időből, amíg kiszakadnak az átlagos hétköznapokból ” – mondta Michael Bayley, a Royal Caribbean vezérigazgatója.

A hajó a felújítás után, 2018 júniusától Miamiból 3-4 éjszakás karib-tengeri utakra indult.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen