Oasis of the Seas - hajosutak.com

Flottamodernizáció az Oasis of the Seas fedélzetén!

A Royal Caribbean hajójának modernizációja 2019 novemberében fejeződik be. Az újítások elvégzése 63 napot fog igénybe venni és 165 millió dollárba kerül.

Ez az első hajó a Oasis osztályban, melynek fedélzetén újításokat végeznek a négyéves flottamodernizáció során, melyben 10 hajó vesz részt.

“Az Oasis of the Seas a világ legnagyobb és legmodernebb hajójaként debütált egy évtizeddel ezelőtt. Most élünk a lehetőséggel, hogy felkavarjuk az állóvizet a hajózás világában, s elődrukkoljunk a legnagyobb és legmerészebb modernizációval.” – mondta Michael Bayley, a Royal Caribbean International elnök-vezérigazgatója

Lássuk hát, milyen izgalmas újdonságokkal találkozhatunk majd a megújult Oasis of the Seas fedélzetén!

Medence szint:

Az új, karibi stílust idéző szinten helyet kap a The Lime & Coconut bar is.

Az Oasis of the Seas medencéinél még több napozóágy, függőágy, új pezsgőfürdő és egy felújított szolárium is elérhetővé válik.

Az újragondolt hajón helyet fog kapni a nagy népszerűségnek örvendő Ultimate Abyss csúszda, mely 10 emelet magas, 45,7 méterrel a tengerszint felett. A Perfect Storm névre hallgató vízi csúszda trió (Typhoon, Cyclone és Supercell csúszdák) is tartogat majd izgalmakat.

A kisebb csúszdák, medencék mellett a Splashaway Bay vízi parkban kisgyermekek is átélhetik a vízi élményeket.

Az utasok kipróbálhatják majd a szintén sokak által kedvelt FlowRider szörf szimulátort, kötélpályát, valamint sziklamászó falat.

Étkezések:

Az Oasis of the Seas tengerjáró fedélzetén kihagyhatalan a Royal Caribbean társaság első barbecue étterme. A Portside BBQ-nál füstölt, márványos szegy, sertéshús, csirke, marhaborda, házikenyér, sült bab és káposztasaláta is szerepel a választékban. Az árakra az a la carte árképzés vonatkozik.

Az El Loco-ban Mexikó ízei dominálnak, mint például a taco, a burrito és a quesadilla.

A sétányon a Playmakers Sports Bar & Arcade-ban a szórakozásé a főszerep. 80 nagyképernyős TV-vel, klasszikus arcade játékokkal és finom ételekkel várja az utasokat.

A Sugar Beach-ben több mint 220 féle cukorka kapható, s fagylalt kiadó pult segítségével a fagyizni vágyók gyorsabb kiszolgálásban részesülhetnek.

Sugarbeach - Oasis of the Seas - hajosutak.com

Éjszakai élet:

A Karaoke szerelmeseinek ajánljuk az Oasis of the Seas fedélzetén újításnak számító Spotlight Karaoke-t, ahol az énekelni vágyók a fő színpadon, illetve két privát teremben próbálhatják ki énektudásukat.

Az élő zene rajongóinak pedig a Music Hall-t javasoljuk, ahol többek között a tágas táncparkett és billiárdasztal biztosítják a hangulatot.

A népszerű Bionic Bar-t sem kell nélkülözniük az utasoknak.

Karaoke- oasis of the seas - hajosutak.com
bar - oasis of the Seas - hajosutak.com

Családi szórakozás:

Az Oasis of the Seas fedélzetén újra álmodták azokat a technológiai fejlesztéseket, amelyek lehetővé teszik a gyerekek és a tini klubok interaktívabb és személyre szabottabb élményeit. Az Adventure Ocean a hajótársaság gyerekklubjában tevékenységek szerint rendezik át a területeket. Külön területeten gondoskodnak majd a 3-5 év közötti gyermekekről.

Az újra gondolt, tinédzserek számára készített terület titkos bejárattal fog rendelkezni, valamint filmnézésre, zenehallgatásra és kültéri tevékenységek végzésére is ideális helyszín lesz.

Az Oasis of the Seas 2019. november 24-én indul a Miami új,”A” termináljától, hogy éjszakás utakat kínáljon a kelet és nyugat-karibi térségben. A hajó euztán Cape Liberty felé veszi az irányt, s 2020 májusától hét éjszakás hajóutakat kínál majd a Bahamák térségében, s az utasok a Royal Caribbean magánszigetét, a CocoCay-t is megismerhetik.

Forrás:

https://www.cruisecritic.co.uk/news/4116/

https://www.royalcaribbeanblog.com/2019/05/21/royal-caribbean-announces-oasis-of-the-seas-165-million-amplification-details
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen