Freedom of the Seas - Royal Caribbean hajótársaság - hajosutak.com

Freedom Of The Seas Új Kabinokkal, Új Éttermekkel

24 napos Grand Bahama Hajógyárban töltött száraz dokk után a Freedom of the Seas új kabinokkal és új éttermekkel tért vissza a hajózás világába.

különleges étkezési lehetőségek között találjuk pl. a mexikói Sabor éttermet, a Chops Grille-t, az új amerikai steakhouse-t, amely utóbbi a megújult menüjében szárazon érlelt steakeket is kínál; az olasz étkezdét a Giovanni’s Table-t; a Johnny Rockets-et, amely az 50-es évek stílusában kínálja a hamburgert és a tejes shake-et. Szintén újdonság az R Bar Lounge a maga 1960-as stílusú, hangulatú koktéljaival.

További 67 kabinnal bővült a hajó, beleértve az új panorámás kabinokat is a hajó elejének a tetején: a padlótól a mennyezetig és faltól-falig üveg adja ezen kabinok lenyűgöző panorámás kilátását.

A Freedom osztályú hajók első tagja, a Freedom of the Seas a Royal Caribbean társaság eddigi (2015. február) legnagyobb hajója, amely a Canaveral kikötőből indul; 7 éjszakás hajóutakat tesz meg a Karib-tenger térségében.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen