Costa hajótársaság - hajosutak.com

Gyerekkedvezmény A Costa Hajóutakon

A hajótársaságok folyamatosan vezetik be a gyermekek részvételi díját hajóútjaikra, igaz kedvezményesen, azonban a korábban szinte általános ingyenes részvételi díj a gyermekek részére mára már alig pár hajótársaságnál, illetve csak adott hajónál érhető el.

Éppen ezért olyan nagy szó, hogy a Costa hajóutakon a gyermekek még mindig ingyen utazhatnak, bár kivétel már itt is van: a neoCollection hajókon (neoRiviera, neoClassica, neoRomantica) már a gyermekeknek is van részvételi díja.

Hajóút gyerekekkel - hajosutak.com

Mit is jelent ez az ingyenesség?

Pontosan azt, amit a Costa hajótársaság is közöl: a Costa hajóutakon a gyermekek részvételi díja ingyenes, azonban az illetékeket nekik is fizetni kell.

Ennek ellenére ez még így is hatalmas kedvezményt jelent, hiszen nem kell az illeték mellett még egy pl. 300 eurós kedvezményes gyermek részvételi díjat is kifizetni.

A Costa hajóutakat foglaló gyermekes családoknak az ‘Együtt a család’ nevű kedvezményt kell ismerniük, ez az, amellyel gyermekük ingyen utazhat.


Pontos feltételei a Costa ‘Együtt a család’ kedvezménynek:

A két felnőttel egy kabinban pótágyon utazó, egy vagy két gyermek részvétele 18 éves korig ingyenes, csak a kikötői illeték fizetendő! Az ‘Együtt a család’ gyermekkedvezmény a szabad kapacitások függvényében érvényes. A kedvezmény a neoCollection hajók hajóútjain nem vehető igénybe.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen