Instagram- hajosutak.com

HAJOSUTAK.COM – már az Instagramon is!

Örömmel jelentjük be, hogy a HAJOSUTAK.COM elérhető az Instagramon!

Fontosnak tartjuk, hogy a hajózás szerelmesei valamint a (leendő) utasaink is folyamatosan értesülhessenek a nélkülözhetetlen információkról, lépést tarthassanak a hajózással, hajótársaságokkal kapcsolatos eseményekkel és nem utolsó sorban, szeretnénk, ha megismerhetnék az a rengeteg csodás helyet, melyek körülvesznek minket.

Posztjainkban újabb és újabb, felfedezésre váró desztinációkat mutatunk be, izgalmakkal teli útvonalakat osztunk meg.

Storyjaink segítségével az irodánk életébe is betekintést nyerhet, az új funkciónak köszönhetően pedig a követőink által feltett kérdésekre is válaszolunk.

Az új IGTV-nek hála pedig a hosszabb, különleges videók is érkeznek.

DE! Nem csak ezért érdemes követni az Instagram oldalunkat! Felkerülnek olyan egyedülálló, exkluzív akciók és izgalmas tartalmak is, melyeket máshol nem találhat meg, ezáltal elsőként foglalhatja le az új vagy akciós hajóutakat.

Ha hasznos információkra vágyik, útvonalakat keres, vagy csak egy kis inspirációt szeretne, kövessen minket, a hajosutak.com_official néven megtalálja oldalunkat.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

    A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

    Adatvédelmi tájékoztató

    Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
    igen

    Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
    igen