Hajóút gyermekekkel - hajosutak.com

Hajóút gyerekkel – ezek a gyermekbarát hajótársaságok!

A családosoknak egy hajóút előtt mindig kérdés, hogy melyik hajótársaság útjára érdemes foglalni, ha családi hajós nyaralást tervezünk. Melyik az a hajótársaság, mely a legtöbbet tud nyújtani a gyerekeknek és a családnak egyaránt? Ha ezzel tisztában vagyunk, a hajóút hatalmas élmény lesz kicsiknek és nagyoknak is, és garantáltan senki nem fog unatkozni! Lássuk hát, melyek a leginkább gyermekbarát hajótársaságok!

NCL

A Norwegian Cruise Line nagy hangsúlyt fektet a gyermekprogramokra: hajóinak fedélzetén a gyerekek saját korcsoportjukkal, felügyelet alatt tölthetik az idejüket, mialatt a szülők is a feltöltődésre tudnak koncentrálni. Emellett arra is ügyelt a hajótársaság, hogy a család közösen is tudjon minőségi időt együtt tölteni: mozi, különféle sportolási lehetőségek, izgalmas játékok várnak a szórakozni vágyó családokra.

Változatos gyerekprogramok várják a kisebb és nagyobb gyerkőcöket is a Royal hajóin. A gyerekek könnyen megtalálják egymással a közös hangot, ebben nagy segítség, hogy a képzett animátorok közös programot szerveznek az azonos korcsoportba tartozó gyermekeknek. A Royal Caribbean e téren igazán kitesz magáért: egyes hajókon a Dreamworks Experience keretein belül a gyerekek találkozhatnak, fotózkodhatnak kedvenc animációs filmjük karaktereivel, mint például a Madagaszkár pingvinjei vagy Shrek.

A fiatalok szórakozásáról 5 gyerekklub is gondoskodik, ahol az egészen kis babáktól a fiatal felnőtt tinikig mindenki élvezheti a szabadság ízét, teljes biztonságban. Számos családi program is várja a szórakozásra éhes kicsiket és nagyokat, mint például a junior tehetségkutató vagy családi parti kirándulások, melyek csupán 3-4 órán át tartanak, így biztosan a gyerekek is bírják majd. Megéri egy ilyen kirándulásra befizetni, hiszen a kirándulás végén a gyerkőcöknek különleges ajándékkal kedveskedik a hajótársaság.

Gyermek- és bébimedencék, színes gyermek klubok, videojátékok, Xbox One konzolok és számos más játék és foglalkozás várja a kicsiket a Costa hajóin. A felhőtlen szórakozásról Peppa Pig, a vidám malac gondoskodik. A Costa hajóútjain a gyerekek egy napra még azt is megtapaszthatják milyen igazi hercegnőként vagy kapitányként utazni a hajók fedélzetén.

Nagyobb gyerekkel érdemes lehet még befizetni a Princess Cruises, a Celebritry vagy a Carnival hajóútjaira is, ahol szintén számos izgalmas lehetőség várja a fiatalokat: csúszdák, medencék, izgalmas programok – minden ami szem-szájnak ingere.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen