Royal Caribbean - karácsony - hajosutak.com

Hajóút karácsonykor? Jövőre mindenképpen próbálja ki!

Előző cikkünkben kifejtettük, hogy általában hogy telnek az ünnepek a hajók fedélzetén. Mit szólna hozzá, ha jövőre a karácsonyt az otthon melege helyett egy izgalmas hajóúton töltené a családjával?

Amint azt már leírtuk, karácsonykor számtalan színes program várhat minket egy hajó fedélzetén; az ünnepi lakomát profi séfek készítik el, családunkkal pedig beülhetünk akár a moziba is klasszikus karácsonyi filmeket nézni. Hasonló, de mégis más, mint otthon! Hiszen a hajók fedélzetén nem merül ki ennyiben a karácsony, ha érdekli, hogyan szórakoztatnak ilyenkor bennünket az egyes hajótársaságok, olvassa el előző cikkünket!

Míg barátai otthon bajlódnak a konyhában a karácsonyi menü tervezésével és elkészítésével, vagy éppen a szokásos síparadicsomban töltik az ünnepeket, Ön kiszabadulhat a megszokások világából! Szürcsölgessen reggel kávét a hajó napsütötte fedélzetén a Karib-tengeren, miközben arra gondol, hogy milyen jó végre egy olyan karácsony, amikor nem kell a hólánccal bajlódni a szakadó hóban!

Vagy ha inkább maradna Európában az ünnepek alatt, akkor ez egy remek lehetőség, hogy megismerje a Földközi-tenger városainak karácsonyi szokásait, egyetlen utazás során! Látogassa végig Róma, Firenze, Marseille vagy Barcelona kikötőit és élje át mindenütt a karácsony szellemét!

Addig is egy kis segítség, hogy ne érkezzen felkészületlenül jövő évi karácsonyi hajóútján ezekbe az országokba:

Hogy kívánunk boldog karácsonyt az egyes nyelveken?

Olasz: Boun Natale! Francia: Joyeux Noël!
Spanyol: Feliz Navidad! Görög: Καλά Χριστούγεννα (Kalá Christoúgenna)
Portugál: Feliz Natal! Angol: Marry Christmas!ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen