Harmony Of The Seas Lehet Az Új Royal Hajó Neve? - hajosutak.com

Harmony Of The Seas Lehet Az Új Royal Hajó Neve?

A Royal Caribbean Oasis of the Seas hajóján hajózó egyik utas “csevegte el” a Twitteren, hogy a hajó kapitánya, Trym Selvag elmondta, a legújabb Oasis osztályú hajó neve Harmony of the Seas lesz. A bejegyzés szerint – amit számos más hajózó is megerősített – Selvag kapitány az Crown&Anchor gálaesten tette meg a bejelentést.

Jelenlegi ismereteink szerint a legújabb Royal hajót az STX Europe hajógyárban, Franciaországban építik, 2700 kabinja lesz, és a neve hivatalosan – egyelőre – egyszerűen Oasis 3.

2014 szeptemberében a Royal Caribbean megújította a védjegyét a következőkkel: Harmony of the Seas, Apex of the Seas, Joy of the Seas, Spectrum of the Seas és Emblem of the Seas

Michael Baylay – a Royal Caribbean elnöke – a Cruise Criticnek adott interjújában azt mondta, az új hajót továbbra is “Oasis 3”-nak hívják, s a nevét a cég csak február végén fogja nyilvánosságra hozni.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen