Royal Caribbean - karácsony - hajosutak.com

Hogy telnek az ünnepek a hajók fedélzetén?

Álmodott valaha arról, hogy a tengeren töltse az ünnepeket? Ha nem, akkor máris elmondjuk, miért kellene ezt felvennie a bakancslistájára!

Ilyenkor minden hajó ünnepi díszbe öltözik – karácsonyfák, karácsonyi fények, girlandok, fagyöngy láthatók körbe a hajón mindenütt. A télapó manói felelősek a vendégek szórakoztatásáért, és ünnepi lakoma kerül felszolgálásra szenteste az asztaloknál.

Lássuk, milyen különlegességekkel készül karácsonykor néhány hajótársaság!

Carnival Cruise Line

Találhatunk itt egy különleges postaládát, melybe kifejezetten a Mikulásnak szánt leveleinket dobhatjuk, benevezhetünk a Csúnya Karácsonyi Pulcsi Versenyre, továbbá különleges karácsonyi műsorban lehet részünk az este. Sőt, a Carnival hajóin akár a karácsonyi Grinch-csel is összefuthatunk!

A hajók fedélzetén lehetőségünk van különleges ünnepi, családi fotókat készíttetni magunkról, részt vehetünk a karácsonyfa díszítésében, nézhetünk pizsamában klasszikus karácsonyi mozifilmeket, vagy részt vehetünk különleges karácsonyi partikon és játékokon.

MSC Cruises

A mézeskalácsfalu kétség kívül a gyerekek kedvence lesz, a karácsonyi vásár pedig minden karácsonyimádó előtt nyitva áll! Vegyen részt egy különleges karácsonyi foglalkozáson családjával, vagy este egy igazi színes-csillogó karácsonyi bulin!

P&O Cruises

A P&O hajóin minden vendég számíthat egy kis ajándékra; karácsonyi énekek és mesés ünnepi filmek várnak ránk a hajókon, miközben körülvesz bennünket a varázslatos karácsonyi atmoszféra. Az 5 csillagos hajótársaság garantáltan nem okoz csalódást az ünnepi lakoma terén sem!
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen