Hogyan akadályozzák meg a hajótársaságok a koronavírus terjedését a fedélzeten?

Hogyan akadályozzák meg a hajótársaságok a koronavírus terjedését a fedélzeten?

„A fedélzeten a koronavírus járvány elleni védekezésnek három szintje van”mondta Grant Tarling, a Carnival Corporation főorvosa.

Az első tesztelés.

“A tesztelés nyilvánvalóan nagyon érzékeny módszer, ezért arra kell hagyatkoznunk, hogy a beszállás előtt mik a teszteredmények- mondta egy virtuális kereskedelmi esemény során. Nem támaszkodhatunk kizárólag erre az egy szintre, hiszen kudarcot vallanánk.”

Tarling szerint a második szint az, hogy figyelnünk kell a különböző tüneteket.

„A koronavírusnak rengeteg tünete lehet, ezért fontos, hogy mindenki nyilatkozzon az állapotáról és részt vegyen a testhőmérséklet mérésen, így könnyebben azonosítható a betegség.”
Miután az utasok és a legénység tagjai átestek ezeken a vizsgálaton, és írásban rögzítik, hogy nem érintkeztek koronavírusos személlyel, felszállhatnak a hajóra, ellenben a megfigyelésük nem áll le.

Hogyan akadályozzák meg a hajótársaságok a koronavírus terjedését a fedélzeten?

„Napi testhőmérséklet ellenőrzést végeznek az utasokon és a legénységen, így ez a harmadik szintje a védekezésnek. Ezek mellett folyamatosan tájékoztatják és emlékeztetik a fedélzeten lévő személyeket a betegség tüneteiről” – mondta Tarling.

Traling hozzáétette azonban, hogy ezek a módszerek nem biztosítják, hogy soha ne legyen koronavírusos eset a Carnival hajóin.

Forrás:
https://www.cruiseindustrynews.com/cruise-news/23612-how-cruise-companies-prevent-onboard-coronavirus-spread.html
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen