hajosutak csapata - hajosutak.com

Így telt a Hajosutak.com 2019-es éve

A hajósutak.com csapata folyamatosan arra törekszik, hogy a minket választott utasok ne csak hasznos és érdekes információkkal, de életre szóló élménnyel is gazdagodjanak.

Idén is fontos volt számunkra, hogy a lehető legátfogóbb tájékoztatást nyújthassuk, s minden felmerülő kérdésre tudjuk a pontos választ. Ennek érdekében, számos online szemináriumon vettünk részt. Többek között megismerhettük a TUI hajótársaság újdonságait, rengeteg információt tudhattunk meg a Carnival társaság Mardi Gras tengerjárójáról és az Oceania hajóinak felújításáról is.

Az MSC jóvoltából ott lehettünk az első, kétnapos Seminar @ Sea képzésen, s élvezhettük az MSC Fantasia nyújtotta szolgáltatásokat.

Hogy minél előbb felkészülhessünk az újdonságokra és átadhassuk tudásunkat az utasainknak, részt vettünk a Tengerjáró kft katalógusbemutatóján.

Két igazán különleges eseményen is jelen voltunk idén, az MSC Bellissima és MSC Grandiosa hajókeresztelőjén.

MSC Bellissima - hajosutak.com
MSC Grandiosa - hajosutak.com

November 9-én irodánk hatalmas megtiszteltetésben részesült, elnyertük a negyedik díjunkat az MSC társaságtól. Idén a Best Performer díjat sikerült elhoznunk, amelyet irodánk képviselői az MSC Grandiosa fedélzetén vehették át ünnepélyes keretek között.

MSC díj - hajosutak.com

Annak érdekében, hogy minél részletesebb tájékoztatást nyújthassunk az egyes hajók felszereltségeiről, programjairól és kabinjairól, több hajólátogatáson is részt vettünk. Május végén a TUI hajótársaság Mein Schiff 6 tengerjáróját fedeztük fel. Októberben ellátogattunk Genovába, ahol 3 MSC hajót jártunk be, az MSC Fantasia-t, MSC Bellissima-t és MSC Seaview-t. November utolsó napjait pedig a Norwegian Encore fedélzetén töltöttük.

Mivel mi magunk is úgy gondoljuk, hogy a hajózás a világ legcsodásabb utazási formája, így többször is emellett döntöttünk.

Az MSC Opera fedélzetén megismertük a Földközi-tenger keleti medencéjét. A Velencéből induló tengerjáróval megismerhettük Zadar, Kotor és Ravenna mesés környezetét.

Év végén pedig a Mein Schiff 6 hajóval Délkelet-Ázsia gyönyörű tájait járja be kolléganőnk, hogy megoszthassa velünk tapasztalatait.

Célunk, hogy jövőre még több információt, tapasztalatot oszthassunk meg utasainkkal, s hogy számtalan csodálatos utazást kínáljunk számukra!

Köszönjük a több ezer foglalást, s azt, hogy minket választottak, tartsanak velünk jövőre is!
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen