AIDA kabinok - hajosutak.com

Kabinok az AIDA hajóinak fedélzetén

Az AIDA hajótársaság nagy figyelmet fordít arra, hogy az utasok a hangulatos belső térnek köszönhetően, kényelmesen érezzék magukat a kabinokban.

A különböző típusú és méretű kabinoknak hála, minden lehetőség adott a személyre szabott nyaraláshoz.

Élet a tengeren:

Képzelje el, hogy minden nap egy másik, lenyűgöző helyen ébredhet- mégis saját ágyában. Túl szépnek hangzik, hogy igaz legyen? Az AIDA-val ez valóssággá válik.

Minden kabin jól felszerelt és klimatizált. A kabinok felszereléséhez tartozik: padlószőnyeg, fürdőszoba zuhanyzóval, mosdó, műholdas televízió, rádió, hajszárító, köntös, széf, plusz párnák, telefon. A 220 V-os aljzat borotvához használható.

Az AIDAbella, AIDAblu, AIDAdiva, AIDAluna, AIDAmar, AIDAnova, AIDAperla, AIDAprima, AIDAsol és az AIDAstella kabinjaiban elérhető interaktív televízió információs és szórakoztató rendszere különleges szolgáltatást nyújt. A billentyűzet és távirányító segítségével kiválaszthatja az Önt érdeklő információkat az utazással, időjárással kapcsolatban, és a világ legfrissebb híreit is nyomon követheti a hajóút során.

A legújabb filmek is elérhetőek, felár ellenében.

Fontos tudni, hogy környezetvédelmi okokból a hajók vákuum WC-vel vannak felszerelve, amelyekbe a WC-papíron kívül egyéb higiéniai cikkek és hulladékok nem kerülhetnek.

Az ablakos kabinok közül némelyik korlátozott kilátással rendelkezik, azaz a kilátás egy része takarásban van. (Általában egy mentőcsónaknak köszönhetően.)

Néhány kabinban falról lenyitható, emeletes ágy található, mely maximum 120 kg-os terhelésig használható biztonságosan, s 12 éven aluliak számára nem ajánlott. A felső, falra szerelt Pullman-ágyakhoz kérhetők biztonsági rudak a recepción, illetve a MyAIDA applikáción keresztül. Kétéves korig használható kiságy, valamint 2-3 évesek számára gyermekágy kérhető, a rendelkezésre állás függvényében. Amennyiben a MyAIDA-n keresztül megadja az adatokat, kéréseit, a társaság időben gondoskodik a megfelelő felszerelésről a gyermek(ek) számára.

Az AIDA hajóin elérhető kabintípusok:

AIDAmira