Kabinok az új MSC Seaside-on

Az MSC Seaside fedélzetén eltöltött egynapos tartózkodásunk alatt az MSC-nél már megszokott kényelemben volt részünk. Balkonos kabinokban lettünk elszállásolva, csodás kilátással Trieszt városára.

A balkonos kabinok felszereltsége hasonló a korábbi hajóin tapasztalthoz. Apró különbség, hogy a kabinokban már utasként is lehetőségünk van szelektíven gyűjteni a hulladékot: a szemetesvödör papír, műanyag és kommunális hulladék rekeszekre van osztva.

A hajón töltött szabad óráink alatt bejártuk a látogatásra nyitva hagyott kabinokat, melyek egyelőre csak az új Seaside osztályba tartozó hajókon elérhetők.

Akadálymentesített belső kabin

A kerekesszékkel közlekedők utazásának megkönnyítésére az MSC tágas belső kabinokat alakított ki. Itt a mozgáskorlátozott vendégek könnyebben mozoghatnak, továbbá a kabin felszereltségének kialakítása is igazodik az utasok igényeihez.

A 35 négyzetméteres lakosztály balkonján jacuzzi található; innen mesés kilátás nyílik a hajó orra felé és az óceánra. A fürdőszobában fürdőkád található, valamint egy kis gardróbhelyiség is tartozik a lakosztályhoz.

Az 58 négyzetméteres, a hajó elejében elhelyezkedő lakosztályban a nappalin kívül 2 hálószobát is találunk, továbbá 2 fürdőt: az egyik zuhanyzóval a másik fürdőkáddal felszerelt. Gardróbszoba és egy nagy balkon is tartozik a lakosztályhoz, ez utóbbi a közös helyiségből és a hálóból is megközelíthető.

A super családi kabin 3 egybenyitható, balkonos kabint jelent, mely nagyobb család vagy baráti társaság együtt utazása esetén ideális, hiszen összesen akár 10 személy elhelyezésére is alkalmas.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen