MSC Trónok harca - hajosutak.com

Kalandozzon az MSC-vel Dubrovnikban, a Trónok harca ikonikus helyszínén

Kétségtelen, hogy Horvátország ékköve, Dubrovnik gyönyörű óvárosa, különleges hangulatot áraszt, s ennek köszönhetően a sikeres Trónok harca TV sorozat, Királyvár királyságának, s ezáltal Westeros városának központi forgatási helyszíne lett.

MSC Trónok harca - hajoutak.com
MSC Trónok harca - hajoutak.com

Az utasok transzfer segítségével jutnak el Dubrovnik óvárosába, az egyik közkedvelt, UNESCO Világörökségi helyszínre, és idegenvezető segítségével olyan különleges helyszíneket keresnek fel, ahol a Trónok harca sorozat emlékezetes jeleneteit forgatták. A kirándulás során például felfedezik Lovrijenac erődjét, mely a híres Feketevíz folyón történt csata helyszínéül szolgált.

Ne felejtsen kamerát, fényképezőgépet vinni erre az izgalmas kirándulásra, hogy saját nézőpontjából örökíthesse meg a látottakat. Az idegenvezető tájékoztatást nyújt a Trónok harca világával kapcsolatban, s A4-es méretű fotók segítségével mutatja be az adott helyszíneken játszódó főbb jeleneteket.

Egy Dubrovnikban található boltban kiderítheti, hogy milyen érzés a trónban ülni, s meg is örökítheti a kivételes pillanatot.

Ezek után még marad egy kis idő arra, hogy önállóan is felfedezhesse a királyság lenyűgöző helyeit, mielőtt visszatérne a hajó fedélzetére.

Forrás: https://mscfans.blog/2019/05/19/msc-excursion-in-dubrovnik-game-of-thrones
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen