Katalógusbemutató - hajosutak.com

Katalógusbemutatón jártunk a Tengerjáró Kft-nél!

A Tengerjáró Kft – Royal Caribbean Cruises hajótársaságok képviselete izgalmas katalógusbemutatót tartott 2019. október 22-én, melynek keretein belül megismerhettük a Royal Caribbean, Celebrity és Azamara hajótársaságok újdonságait, a 2020 és 2021-es szezonra vonatkozóan.

Az 1969-ben alapított Royal Caribbean hajótársaság fontosnak tartja a folyamatos fejlődést és innovációt, ezért 4 év alatt 10 hajófelújítást végeznek el.

hajófelújítás - hajosutak.com

2021 májusától a Radiance osztályba tartozó hajókon is elérhetővé válnak az új SPA kabinok, ahol minden a feltöltődésről és pihenésről fog szólni!

2020 nyarán bejárhatja Európa legszebb városait a felújított Allure of the Seas fedélzetén! Nem csupán a legautentikusabb épületeket, tereket és hangulatos kikötőket tudja felfedezni, hanem a 7 különleges körzet megújult családi kalandjait is!

Az idén 50 éves Royal Caribbean töretlen népszerűségnek örvend annak hála, hogy egyes izgalmas programok csak a társaság hajóin érhetők el.

A sziklamászófal segítségével 12 méteres magasságból csodálathatjuk meg a páratlan kilátást.
A látványos jégrevük az Oasis, Freedom és Voyager osztályú hajók fedélzetén tekinthetők meg. Az egyik legnépszerűbb innováció a North Star üvegkapszula, melynek segítségével 92 méteres magasságban 360 fokos kilátásban lehet részünk.

A társaság új hajókkal is büszkélkedhet, hiszen 6 év alatt 5 új tengerjáróval bővül a flotta, a Meyer Tuku hajógyárnak köszönhetően. A Wonder of the Seas a kínai piac számára készül. Az új, Icon osztályba 2 óceánjáró fog tartozni. A hajók tervezése során előtérbe helyezik az innovatív technológiákat, melyek segítségével pozitív irányba mozdulhatnak a környezetvédelem, energiahatékonyság terén.

új hajók - Royal Caribbean - hajosutak.com

A Royal Caribbean exkluzív, új privát szigete, Lelepa, Vanutau szigeteinek egyike. A társaság a helyi lakosokkal karöltve dolgozik azon, hogy megőrizzék a sziget varázsát és mesebeli környezetét.

A Celebrity sem tétlenkedik, folyamatosan fejleszti és újragondolja hajóit.

A hajótársaságot 1989-ben alapították. A cég kiemelt figyelmet fordít a kiváló minőségre, az egyedi stílusra, a figyelmes kiszolgálásra, a tágas kabinokra és a fantasztikus ételekre.

A 2018 novemberében debütált Celebrity Edge és a 2020 áprilisától elérhető Celebrity Apex jövő nyáron Európa vizein fognak hajózni.

Az Infinity balkonos kabin igazi újdonság, hiszen a mérete 20%-kal növelhető meg.

Az új Iconic lakosztály a kapitányi híd felett kap helyet. 2 hálószoba és fürdőszoba található benne, valamint egy hatalmas terasz jacuzzival.

A Celebrity hajótársaság első két szintes villája tágas külső és belső terekkel és merülőmedencével várja lakóit.

A Retreat Sun Deck napozó szint kényelmét a lakosztályok vendégei élvezhetik.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen