Kedvenc hajóink – 1. rész

Az NCL Encore fedélzetén

Új cikksorozatunkban bemutatjuk önöknek kedvenc hajóinkat, több információt tudhatnak meg a hajókról, és elmeséljük kedvenc élményeinket a fedélzetről.

A Norwegian Cruise Line hajóján 2019. októberében jártunk a hajó bemutató útjának alkalmából. Az út Southampton és Hamburg között volt.

A hajóról:

Az NCL Encore alapadatai:

Építésének dátuma: 2019.

Hajóosztály: Breakaway Plus

Tömege: 169.116 t

Befogadó képessége: 3.998 fő (teljes kapacitással)

Legénység: 1.735 fő (teljes kapacitással)

Teljes hossza: 333 m

Miért érdekes ez a hajó?

Az NCL Encore fedélzetén található egy hatalmas két szintes gokart pálya, amely egyedülálló az egész hajózás világában. Emellett lézerharc pálya, illetve VR játékterem is kipróbálható.

Az NCL törekszik a minél környezettudatosabb hajózásra. A kabinokban dobozos vizek vannak bekészítve, a bárokban pedig papír szívószálakkal készülnek a vendégek számára.

A fedélzeten egy érdekes szabadidős koncepcióval találkozhatunk: a The Haven, egy „hajó a hajón belül” alapötletre épül. Megtalálható benne egy szabadtéri terasz, saját étterem, udvari terület behúzható tetővel, úszómedence, pezsgőfürdők, spa szobák, szauna és privát napozóterasz. A terület csak egy, külön igényelt, exkluzív kártyával érhető el.

Ami a legjobban tetszett nekünk:

Az NCL Encore fedélzetén számtalan szórakozási lehetőség megtalálható. Imádtuk a gokart pályát, a rengeteg szimulátort, és a VR játékokat.

A fedélzeten sok tematikus étterem van, köztük szuper cukrászdák, kávézók, és a még saját Starbucks is. Az ültetett étteremben voltak a legfinomabbak az ételek, ezt mindenkinek szívesen ajánljuk. A tematikus éttermekben és a büfé éttermekben főleg amerikai típusú street food kínálat volt: barbecue, hamburgerek, és hot dog.

A legkiemelkedőbb számunkra a színvonalas színházi előadások, illetve az esti broadway show volt, emellett nagyon élveztük a kisebb hangulatos bárokat, ahol kellemes élőzene mellett fogyaszthattuk el a koktélunkat.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen