Kedvenc hajóink – 2. rész

Harmony of the Seas

Új cikksorozatunkban bemutatjuk önöknek kedvenc hajóinkat, több információt tudhatnak meg a hajókról, és elmeséljük kedvenc élményeinket a fedélzetről.

A második részben a Harmony of the Seas-ről mesélünk.

A hajóról:

A Harmony of the Seas alapadatai:

  • Forgalomba állt: 2016 tavasz
  • Hossza: 362 m
  • Legnagyobb szélessége: 47 m
  • Merülése: 9,15 m
  • Utasok maximális létszáma: 5.479 fő (teljes kapacitás esetén)
  • Személyzet száma: 2.394 fő (teljes kapacitás esetén)
  • Sebessége: 23 csomó (26,47 mérföld/h , 42,6 km/h)

Miért érdekes ez a hajó?

Az Oasis osztályhoz harmadikként csatlakozott a Harmony of the Seas. A hajó mindenkit lenyűgöző fedélzeti létesítményekkel várja a szórakozni, pihenni vágyókat. Válasszon vérmérséklete vagy életkora szerint: három emelet magas csúszda; Youth Zone – a legnagyobb gyermekrészleg, melyet hajón találunk; Bionic Bar.

Az Oasis-osztály következő generációs hajóján bemutattak néhányat a legtágasabb luxus kategóriás Royal Caribbean kabinokból. Testvérhajóinál hatalmasabb balkonnal és belső térrel rendelkeznek ezek a kabinok. Ezen felül új virtuális balkonnal ellátott kabinok, illetve kabinok kilátással a Sétányra és a Central Parkra is színesítik a Harmony of the Seas szálláslehetőségeit.

A lakosztályokban utazó vendégek részére is számos olyan új terület van, melyet csak ők használhatnak, mint a lakosztály-lounge vagy a csak lakosztályt bérlő vendégek részére készült étterem, a Coastal Kitchen (“Parti Konyha”). Ez utóbbi elképesztően különleges menüt kínál a mediterrán ételektől a kaliforniai farmok ételeinek világáig.

Ami a legjobban tetszett nekünk:

Színházi előadások: a jégkorcsolya pálya, a korcsolya show-val. Nagyon jó volt a Grease előadás a színházban, első sorok egyikéből élvezhettük a műsort. A hajó hátuljában lévő vízi színház rendkívül egyedi volt a technikai elemeinek köszönhetően, itt izgalmas és érdekes megoldásokkal találkoztunk.

Robotkaros mixelés nagyon izgalmas volt.

A vacsora nagyon finom volt és változatos fogások közül tudtunk választani nap mint nap.

Köszönhetően a több éttermi lehetőségnek elég széles választékból tudtunk fogyasztani.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen