Kelly Clarkson lesz az új Norwegian Encore tengerjáró keresztanyja - hajosutak.com

Kelly Clarkson lesz az új Norwegian Encore tengerjáró keresztanyja

A hajótársaság elnök-vezérigazgatója, Andy Stuart a Grammy díjas szupersztár saját talkshowjában, a The Kelly Clarkson Show-ban jelentette be a hírt.

A hajó keresztelőjére 2019. november 21-én, Miamiban fog sor kerülni.

Andy Stuart megjelent Kelly Clarkson új, napi showműsorában, hogy meghívja őt a Norwegian Cruise Line családjába, a Norwegian Encore keresztanyjaként.

Kelly fel fog lépni a keresztelő ünnepségen Miamiban, s folytatja a régi hagyományt, miszerint megáldja és hivatalosan is elnevezi az új tengerjárót.

„Biztosak voltunk benne, hogy egy olyan személyt szeretnénk felkérni, aki képviseli az alapvető értékeinket.” – mondta Andy Stuart.

„Kelly egy olyan követendő példa, akinek szenvedélye a család, közösség, zene és szórakoztatás, hiszen ezen értékek számunkra is fontosak. Örömünkre szolgál, hogy csatlakozik az NCL keresztszülők táborához, s már alig várjuk, hogy együtt ünnepelhessük meg a Norwegian Encore debütálását.”

Megünnepelve Kelly Clarkson új titulusát, a hajótársasággal karöltve húsz, igazán említésre méltó zeneoktató munkáját hálálják meg egy hétnapos utazásal, melynek az is célja, hogy bemutassák, hogy milyen ereje van az oktatásnak és utazásnak, mennyire összekötheti az embereket, előre mozdítva a tudatosságot és megértést az egész világon.

„Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy én lehetek az új hajó keresztanyja, és hogy ekkora szerepet kaphatok egy ilyen különleges ünnepségen.” – mondta Kelly Clarkson.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen